2777
2789
عنوان

بیاین مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 227 پست
دیدم که کسی برنداشت نعش من از زمین  خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم

من زاده ی دردم مرا با آه می خوانند

من وارث یک بغض و چشمانی تر از پیشم

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

زندگی چیست ،پر از درد برای من و تو 

سرد و بارانی و تار است هوای من و تو 

روزگاری است که با غصه و غم ساخته ایم 

اندکی صبر،بزرگ است خدای من و تو 

عشق و عاشق شدن و دلبری و مفتونی 

شد گناهی که نوشتند به پای من و تو ...

غزلبانو#  

استارتر عزیز از شما و باقی دوستان عذرخاهی می کنم که ریپلای زدم و سرتون رو درد آوردم 

بابت لطفی که داشتید ،تگ فرمودید و متاسفانه نتونستم آن بشم در تاپیک ، هم عذرخاهم هم تشکر می کنم 

به ترین ها نصیبتون 

روز خوش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکرار تو زیباست ، ولی موجب درد است تسکین بده تا از تو دمادم بنویسمغزلبانو#

شعر خودته؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بله عزیزم

چه زیبا

من گاهی مینویسم

متن تو امضامو برای همسرم نوشتم 😅

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

چه زیبامن گاهی مینویسممتن تو امضامو برای همسرم نوشتم 😅

نگاهتون زیباست

ای جان

خیلی زیبا ، خیلی 

قلمتون همیشه سبز عزیز دلم

نوشتن خیلی حس خوب می ده ، خدا رو خیلی شاکرم که این توانایی رو دارم 

نگاهتون زیباستای جانخیلی زیبا ، خیلی قلمتون همیشه سبز عزیز دلمنوشتن خیلی حس خوب می ده ، خدا رو خیلی ...

ماشالا بهتون

خیلی بااستعدادی 💫🌱🌺💙

زندگی چیست ،پر از درد برای من و تو سرد و بارانی و تار است هوای من و تو روزگاری است که با غصه و غم سا ...

نوروزتون مبارک تنتون سالم ودلتون خوش

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

دوستم داری و در من عشق جاری می کنیلحظه هایم را چنان زیبا، بهاری می کنیگاه من یک بوسه از لبهای زیبا خ ...

واقعاعالی بودمررسی ازلطفتون

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

آتشی افتاده در جانم ، مرا نابود کردبغضِ پشتِ چشم گریانم مرا نابود کردهیچ کس سنگ صبورم در شب غم ها نش ...

دلم می رود ز دستم صاحب دلان خدارا 

دردا که راز پنهان خواهد آشکارا

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

بی خداحافظی ، بدونِ خبررفتی و چشم های من تر شدحال و روزم از آنچه قبلا بودرفته رفته ، وخیم و بدتر شدغ ...

واقعاکیف میکنم وقتی شمامیاین توتایپیکم ازین شعرهای دلنشینتون

ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺩﺭ ﻫﻮﺍﯼ ﺧﻴﺎﻝ ﺗﻮ ﺩﻳﺪﻧﯽ‌ﺳﺖﺣﺮﻓﯽ ﺑﺰﻥ ﮐﻪ ﻣﻮﺝ ﺻﺪﺍﻳﺖ ﺷﻨﻴﺪﻧﯽﺳﺖﺷﻌﺮ ﺯﻻﻝ ﺟﻮﺷﺶ ﺍﺣﺴﺎﺱﻫﺎﯼ ﻣﻦﺍﺯ ﻣﻮﺝ ﺩﻟﻨﺸﻴﻦ ﮐﻼ ...

تگتون کردم چون یادمه توتایپیکی گفته بودین به شعرعلاقه دارین