2777
2789

من یه مهمون داشتم اومدن عید دیدنی بعد بچه هاش مشکل داره با وینچر وکفش اومدن رو فرش من حتی اخم هم نکردم هیچی نگفتم برای عید فرشامم شسته بودن بعد که رفتن گفتم بعد سیزده فرشا بشورم خواهرم گفت خاک تو سرت از کجا معلوم بچه هات وخودت از او بدتر نشی

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

اعصابم ریخته بهم من توهینی بهشون نکردم نهایت احترام گذاشتم حتی نذاشتم بفهمن من ناراحت شدم اما خواهرم قهر کرد ورفت و گفت از خدا بترس یه جارو برقی یا نهایت شامپو فرش کافیه 

چه ربطی داره

اگه ولیچر خاکی بود و کثیف اره فرش بشورید

میشه بیاین گوه کنن که چون فردا بلا سرمون میاد 

منع یا منت که نکردی بهشون 

خدا ان شالله شفا ش بده 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی دارهاگه ولیچر خاکی بود و کثیف اره فرش بشوریدمیشه بیاین گوه کنن که چون فردا بلا سرمون میاد من ...

خدا خیرت بده حرف منو زدی اره باهاش بیرون میرن

وا خواهرت چ بیشعوره چ ربطی داره با کفش اومدن خب کثیف شده خونت 🤐🤐🤐🤐

اره هم کفش بود هم ویلچر اما چون مشکل دارن میگه تو خودخواه و منع کردی من منع نکردم حتی توروشون اخمم نکردم

اره هم کفش بود هم ویلچر اما چون مشکل دارن میگه تو خودخواه و منع کردی من منع نکردم حتی توروشون اخمم ن ...

حالا چرا با کفش اومدن 

ویلچیرم کاش بهت میگفتن ی زیر اندازی مینداختی رو اون میزاشتن خودشون باید شعورشون میرسید میگفتن

خدا کمکشون کنه خیلی سخته بچه مریض داشتن

توم حرف بدی نزدی نگران نباش