2777
2789

چندیدن ساله ک درگیر ی طلسم لعنتی ام 

ک ب احتمال خیلی زیاد فکر میکنم کار جاریمه 

ی خواب خیلی بد دیدم 

انقد بد بود ک بشدت ذهنمو درگیر کرد 

دست ب هر کاری میزنم نمیشه 

دیگه بعد اون کابوسم ی مرد اومد بخابم گفت ببین اصلا او خوابت تعبیر نداشت بعد ی نفر اومد در زد رفتم درو ک باز کردم ی نفر انگاری نمیتونست صحبت کنه انگاری لال بود ب شوهرم گفتم بیا ببین چی میگه با شوهرم بسختی حرف زد و رو کرد ب منو شوهرم گفت این قسمت خونه اتون دعا هست 

تو خوابم نشونم دادن ک دعا روی یکی از لباس های قدیمیم ک صورتی رنگ بود زدن 

قشنگ بهم نشون دادن هشت ساله اون دعارو زدن برام 

دقیقا هشت ساله و نیمه ک زندگیم زیر رو شده 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

خسته ام 

از همه بدتر اون جایی ک تو خواب نشونم دادن ی ستون تو دیوار مشترک با پدرشوهرمه ک اصلا نمیتونم بکنم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

شبای قدر همش خواب میبینم تو خونه اسیریم 

و میخان بهمون حمله کننن 

انگاری تمام درا قفله 

خسته ام

خدایا کی انتقام منو میگیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونتونو جا به جه کنید 

یا برید پیش این دعا نویسا طلسم شکن بگیرید

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

تا میتونی زیارت عاشورا بخون و روضه امام حسین ع 

با روضه امام حسین ع جهنم گلستان میشه 

اگر مقدور بود زیارت عاشورای حق شناس رو بخونید یا نایب بگیرید و در طول روز این زیارت رو حتی شده ساده بخونید صوت زیارت عاشورا هم در منزل پخش بشه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

یاخدا

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

چند روزه ی دفعه بطرز خیلی عجیبی با شوهرم همش دعوا میکنیم اونم شوهرم ک هیچ وقت با من بد نبوده و ناراحتم نکرده

دوباره پریشب ی سنجاق قفلی تو ماشینم دیدم باز بود ولی 

در صورتی ک من اصلا تو خونه هم سنجاق قفلی ندارم 

دیگه نمیدونم چیکار کنم

بگو چاره چیه منم همچینه زندگیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
تا میتونی زیارت عاشورا بخون و روضه امام حسین ع با روضه امام حسین ع جهنم گلستان میشه اگر مقدور بود زی ...

اره حتما شروع میکنم بخوندن 

خسته ام 😭😭😭😭

بگو چاره چیه منم همچینه زندگیم

نمیدونم والا دقیق 

ولی  ی بار خواب دیدم 

سرکه و نمک و گلاب با همدیگه قاطی کنم تو خونه اسپری کنم 

منم تجربه طلسم داشتم نماز فقط نجاتت میده و حتما از اون خونه برووو ازاین خانواده شوهرت دورشو به هرقیمتی که شده

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
اره حتما شروع میکنم بخوندن خسته ام 😭😭😭😭

عزیز فقط و فقط توسل به امام حسین ع ، این زیارت عاشورا خیلی خیلی قوی هست و هر روز حتی شده کم صدقه و نذری بدید . 

یک داستانی هست در نت یا یوتیوب بزنید که منزلی بوده در کربلا یا نمی‌دونم دقیق بغداد بعد اون خونه پر از نحسی و جن بوده این  خونه رو یک فرد معتقد و روضه خون می‌خره هر شب روضه میگیره و بعد از مدتی اون خونه مکانی متبرک میشه برای حاجت گرفتن و تبدیل به مکانی مقدس میشه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
خدایا چی ازم میخان خدایا دشمنامو نابود کن😭😭😭😭😭😭😭

دعای علقمه هم فراموش نشه بعد زیارت عاشورا 

منم تجربه طلسم داشتم نماز فقط نجاتت میده و حتما از اون خونه برووو ازاین خانواده شوهرت دورشو به هرقیم ...

بدبختی دارم طبقه بالای اون یکی بردارشوهرم خونه ام رو میسازم 

خدایا بهم نگاه کن 

خداجونم دشمنامو ب تو میسپارم