2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته دهم بارداری

96 بازدید | 10 پست

خانمای گل ۹هفته و۳روزمه

هماتوم دارم٫از اول لکه بینی دارم٫شیاف و امپول پروژسترون میزنم ولی هنوز قطع نشده

چیکارکنم؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

ممکنه حالا حالا ها ادامه داشته باشه من تا ۱۹ هفتگی لکه بینی داشتم و ۲ بار خونریزی وحشتناک. ولی الان خداروشکر خوبم هفته دیگه سونو بدم ببینم رفع شده یا نه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم عین شمام و ترشحات قهوه ای قطع نمیشه شما چ کردی

سلام گلم ٫من الان دوازده هفته ام و تازه قطع شده٫همچیو امتحان کردم و هروز دو تا شیاف و دو تاامپول ولی بی فایده٫تا اینکه خودش قطع شد٫ تمام سه ماه هم خونریزی داشتم هم لکه بینی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
سلام گلم ٫من الان دوازده هفته ام و تازه قطع شده٫همچیو امتحان کردم و هروز دو تا شیاف و دو تاامپول ولی ...

ممنونم عزیزم، استراحت در چه حد بود؟ استراحت مطلق بودی؟ منم شیاف میزارم ولی آمپول دکترم نداده 

ممنونم عزیزم، استراحت در چه حد بود؟ استراحت مطلق بودی؟ منم شیاف میزارم ولی آمپول دکترم نداده

اره گلم مطلق٫فقط واسه توالت ازجام بلند میشدم ٫توالت فرهنگی استفاده کن حتما خیلی مهمه٫چون توالت ایرانی میشینی لگن کاملا باز میشه٫و جنین هم تا۳ماه تو لگنه و خطرناکه. راستی اگه هماتوم داری آب انار طبیعی بگیر بخور فوق العاده موثره برا هماتوم 

اره گلم مطلق٫فقط واسه توالت ازجام بلند میشدم ٫توالت فرهنگی استفاده کن حتما خیلی مهمه٫چون توالت ایران ...

اره فرنگی میرم ،هماتوم داشتم از بین رفته هنوز مقداری ترشح قهوه ای دارم شروع کردم به بخورم، استراحت هم باید غذا درست کنم حداقل

اره فرنگی میرم ،هماتوم داشتم از بین رفته هنوز مقداری ترشح قهوه ای دارم شروع کردم به بخورم، استراحت ه ...

خداروشکر ٫پس هماتومت رفع شده کم کم قطع میشه٫استراحت نسبی میخاد ولی خانوادم نمیذاشتن بلند شم.الانم همسرم غذا میپزه در حد توانش😂 هنوزم بلند نمیشم٫ان شالله به سلامتی بغل بگیریم کوچولوهامونو جفتمونم

خداروشکر ٫پس هماتومت رفع شده کم کم قطع میشه٫استراحت نسبی میخاد ولی خانوادم نمیذاشتن بلند شم.الانم هم ...

فدات عزیزم انشالله منم زیاد کاری نمیکنم در حد غذا و ظرف بقیه کارا را همسرم انجام میده پله هم زیاد بالا و پایین نرو