2777
2789
عنوان

مادر و دختر بلاگر میشناسید

131 بازدید | 5 پست

تو اینستا هی روش های قرآنی ذکر و دعا اینا یاد میدن، یه ذکر برای خواب دیدن یاد دادن ، با تعداد، تعداد تو اذکار مهمه، تو بعضی ها البته نه همه، 

من اینو فرستاد به آقا سیدی، شمالی ها فکر کنم بشناسم، دیدم ایشون دیشب استوری گذاشته و خیلی ناراحت بود

میگن به چه قیمت دارید فالو جمع میکنید کسب میکنید، با احکام و اذکار خدا نکنید اینکار رو..

و راست می‌گفت مردم از دین ایمان میفتن 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

حالا من این تاپیک زدم بگم هر ذکر تو فضای مجازی میگن انجام ندید یا هر عملی‌ ممکنه کار بدتر بکنه ، یا اصلا سنگینی بیاره. اول تحقیق کنید بعد

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

دیدمشون خیلی ها بهشون خورده گرفتن براشون مهم نیست دکان باز کردن 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدمشون خیلی ها بهشون خورده گرفتن براشون مهم نیست دکان باز کردن

دقیقا

یعنی چی متوجه نشدم راستش

برید پیج ایشون کاملا متوجه میشوید قشنگ توضیح دادن،