2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

196 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها اگه تاپیک های قبلی منو خونده باشین متوجه میشین ولی بازم میگم کامل راهنماییم کنین بخدا موندم چیکار کنم من تقریبا دو سال پیش از همسرم که اعتیاد به هروئین داشت با یه دختر بچه اون موقع ۴سالش بود جدا شدم مهریه هم گرفتم یه خونه نیمه کاره خودمم شاغلم الان .اونم از برج ۷تا الان پاکه بچه هم میزارم ببینه کلی براش خرج میکنه به منم از اول زندگی تا الان محبت می‌کرد ومیکنه.الان بهم میگه برگرد ولی من دو دلم .بهش گفتم تا برج ۶پاک بمون و خونه رو تکمیل کن اونم قبول کرده من از عاقبت بچم میترسم .میترسم دختر فراری بشه نمیدونم برگردم یا نه؟بچم پدرشو خیلی دوس داره خونه پدریمم  پدرم خیلی اذیت میکنه مارو.چیکار کنم ؟شما جای من بودین چیکار میکردین

دخترم تنها بهونه زندگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگر واقعا پاک شده باشه و برنگرده سمت مواد خیلی خوبه برگردی اینجوری بچت هم پدر بالای سرشه اینجور که میگی غیر اعتیاد ادم خوبی بوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شوهرت دوست داره؟

پدرت چیکار میکنه مگه؟

اگر میخای برگردی خیلی سفت بگیر همه چیو واسش شرط و شروط بزار ،اعتیاد خیلی چیز بد و غیرقابل بخششیه 

همه چیم بگو ب اسمت کنه اگر خدای تکرده باز برگشت بهش تو و دخترت یه پناهگاه و پشتوانه داشته باشید

پدر خوبي هست؟چي شد ك تصميم ب جدايي گرفتي؟ اعتيادش چقد مشكل ساز بود برات؟

اره انصافا خیلی پدر خوبیه یعنی از بابلی من که سالمه عالیه .هی می‌کشید ولی سرکارم میرف کتکم میزد بیرونم می‌کرد 

دخترم تنها بهونه زندگیم
برو پیش مشاورهمچین تصمیم مهمی رو با حرف کاربرهای اینجا نگیر

اخه مشاور هم بعضیاشون میگن خودت تصمیم بگیر بعضیاشون میگن ازدواج کن باکسی عیر از اون پس بچه رو چیکار کنم

دخترم تنها بهونه زندگیم