2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست

بهش یه فرصت بده

یکی از فامیلای ما هم اعتیاد داشت همسرش طلاق گرفت ولی بعدا شوهرش رفت دنبالش گفت برگرد بهم یه فرصت بده اونم داد الان ۲۵ ساله میگذره خدارو شکر زندگی خیلی خوبی دارن دوتا  هم نوه داره 

ان شاءالله که برنگرده

اگه درست شده بود چی بهتر از اینکه بچت برگرده پیش پدرش

ولی سفت و سخت برو جلو 

با حق حضانت و حق طلاق

وسال های اول حواست باشه بچه خواستی بیاری مطمئن باشی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره انصافا خیلی پدر خوبیه یعنی از بابلی من که سالمه عالیه .هی می‌کشید ولی سرکارم میرف کتکم میزد بیرو ...

مواظب باش نخاد مهريه ك داده رو پس بگيره

اگه ميتونيو خانوادت موافقت ميكنن با صيغه محرميت و اينا بدون اينكه توي شناسنامه اسمش  بياد دو سه ماهي باهاش زندگي كن ببين ترك كرده واقعا؟ رفتارش خوبه؟

البته من در جريان نيستم ك دخترت چطوريه رابطه و ديدارهاش و بايد مراقب باشي اسيب بيشتري نبينه مثلا دو سه ماه بري باهاش و بفهمي خوب نبود بايد دليل درست حسابي داشته باشي براش ك ديگه با باباش نيستيد

اگه اين مدت خوب بود عقد دايم كن  با مهريه جديد و حق طلاق

اينو ميگم چون بنظر دختر سالمي هستي و دنبال چاپيدن طرف با مهريه نيستي 

تاپيك قبلي خوندم سنت كمه اگه يكبار فرصت بهش بدي شايد خوب باشه برا دخترت 

و اگه اين دفعه خوب نبود ديگه دوتاتون از فكر همديگه در ميايد

كاربري دست ٢٥٠ نفر

اخه مشاور هم بعضیاشون میگن خودت تصمیم بگیر بعضیاشون میگن ازدواج کن باکسی عیر از اون پس بچه رو چیکار ...

عزیزم یه چیزی بگم؟

من دو تا از پسرعموهام اعتیاد داشتن. خیلی ازنظر خانوادگی نزدیک هستیم داخل یه حیاط هست خونه پدرم و عموم داخل دوواحد جدا.  کلا انکار یه خانواده هستیم.

بعد از چندسال خودشون خواستن و ترک کردند. الان هرکدوم سالهاست ترک کردن و صاحب زن و بچه و خونه زندگی آنچنانی شدن اونهم بدون کمک کسی... 

پس اگر واقعا مطمئنی که ترک کرده بهش اعتماد کن بخاطر بچه

[QUOTE=376364510]مواظب باش نخاد مهريه ك داده رو پس بگيره اگه ميتونيو خانوادت موافقت ميكنن با صيغه محرميت و اينا بدون ...[/QUOTEخودمم میخام صیغه بشم .

دخترم تنها بهونه زندگیم
[QUOTE=376364510]مواظب باش نخاد مهريه ك داده رو پس بگيره اگه ميتونيو خانوادت موافقت ميكنن با صيغه مح ...

ولي با اطلاع خانوادت باشه

يعني بقيه فكر كنن برگشتي ولي صيغه باشه ك دردسر جدايي نكشي اگه ديدي مشكل داره

منظورم اين هست يواشكي نباشه اين موضوع چون ممكنه تحت فشار قرار بگيري و تصميم درستي نگيري

كاربري دست ٢٥٠ نفر

سلام عزیزم خوبی؟ هنوزم میای نی نی سایت؟ اگه اره لطفا ریپلایم کن کار واجبی باهات دارم

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.