2777
2789

بچه دومم رو ناخواسته باردار شدم همسرم که اصلا نمی‌خواست به زحمت راضی شد نگهش دارم منم به خدا گفتم خدایا یه بچه بی دردسر بهم بده که همسرم پشیمون بشه از نخواستنش

دقیقا برعکس شد

بچم با یه مشکل مادرزادی متولد شد که تو هیچ آزمایشی و سونویی قابل شناسایی نبود و خیلی نادر

نمیخوام اسم مشکلش رو بگم چون اینجا آشنا دارم زیاد  از اون روز تا الان که 2 سال گذشته افسردگی دارم هیچ وقت از ته دلم نخندیدم خیلی وقتها به خدا گله کردم و شکایت

گاهی به بچه های اقوام نگاه میکنم حسرت میخورم و میگم خدایا چرا من

نقصی که داره خیلی خیلی سخته که بخواد با عمل حتی درست بشه 

کسی شرایط منو داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من نمیدونم این نقص تا چه حد داره شما رو اذیت میکنه و مربوط به کدام قسمت بدن ایشونه اما خدا صبر و تحمل این رو توی وجودت دیده و این بچه رو بهت داده! 

شکر کن خدا رو ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

پسر منم مشکل ژنتیکی داره 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

منم بچم مشکل داشت ۴ماهم بود تو سونو فهمیدم و سقطش کردم چندروز پیش

هی با خودم میگم چرا بچه من باید اینجوری بشه ولی بازم میگم حتما حکمتی داره و خداروشکر میکنم زودتر فهمیدم تا اینکه یه عمر عذاب کشیدن بچمو تحمل کنم 

از لطف و کرم خدا هیچ چیز عجیب نیست انشالا امسال خدا معجزشو نشونت بده و شفاش بده به حق این شبها

امشب مهمترین شب قدر هست تو مادری براش دعا کن در حق فرزندت انشالا خدا شفاش بده. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

بیماری پسرم درمان نداره

چجوری خدا دلش اومد؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

ان‌شاالله خداوند در این شب قدر به همه مریضا شفا عنایت کنه 

منم سه سال هست درگیر یه بیماری شدم که حتی فکرشم نمیکردم 

و حالت رو درک میکنم

منم سه ساله که از ته دل نخندیدم

ولی بازم باید خدارو شکر کرد خدا بهترین رو برای بنده هاش می‌خواد 

خدا خودش درد داده درمان هم میده 

صبر داشته باشیم 

خدا بهترین ها رو برامون در نظر گرفته 

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

منم بچم مشکل داشت ۴ماهم بود تو سونو فهمیدم و سقطش کردم چندروز پیشهی با خودم میگم چرا بچه من باید این ...

خدا روشکر کن تو سونو مشخص شد برای من یه جوری بود که تو موقع تولد قابل شناسایی نبود حالا یه عمر هم من زجر میکشم هم خودش