خدا هر چی شوهر نا اهل و بددهن و بیشعور بدذات هست رو منقرض کنه انشالله چون این تحفه ها شفا بگیر نیستن
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
درکت میکنم عزیزم چقدر روحیه ات خرابه وای با گفتنش اعصابم خراب شد داره سوایتفاده میکنه مردک نفهم جبرا ...
چپ وراست میره توهین میکنه میگه قوم تاتار میان الان درو میکنن میرن مگه خانواده من گشنه ان بخدا قسم برای خانوادش هیچ موقع کم نذاشتم هیچی ام نگفتم چرا میان و...
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
وقتی خانواده خودشو دعوت کردی اون روز خودتو بزن به مریضی مجبور شه از بیرون غذا و دسر بگیره بچه رو هم بده دستش برو بگیر بخواب نزدیک اومدن مهمونا شاد و شنگول مثل خانما بیا پذیرایی کن