2777
2789

بچه ها خودتونو بزارین جای من ...چن روز بود رابطمون خیلی خوب بود یعنی عاشقانه شاد اینم بگم شوهرم هفته اول عید سرکار میره نیمه دوم تعطیل منم امسال چون خونه خریدیم هیچ خریدی نکردم حتی موهامو رنگ نکردم ولی با همون چیزایی که دارم خیلی به خودم میرسم دیشب همسرم که اومد خونه با مهربونی رفتم استقبالش کلی ام به خودم رسیده بودم بعد اون گفت مریض شدم و حال ندارم منم برای اینکه خسته بود سریع جاشو آماده کردم بخوابه ولی گفت میخام ریشامو بزنم و مرتب باشم من بیچاره هم برای اینکه بدحال بود گفتم عزیزم چه لزومی داره بخاب فردا میزنی یهو جنی شد که تو گه میخوری به من میگی ریشتو بزن یا نزن 🥲😦💔💔اصلن هاج و واج موندم شوک شدم از دیشبم همش تو قیافه بود رفت سر کار اومد بازم اخم مث شمر ذلجوشن بعد دید منم رفتم تو قیافه و دیگه از خودش بدترم به حال عادی برگشت هر کاری کرد دلم باهاش صاف نمیشه اصن دست خودم نیس همش بغض دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به کار آقایون نباید دخالت کرد.میخواست مرتب بشه تاییدش میکردی.مگه همیشه اینجور نبوده که اصلاح کنه.شاید اگه دوش می‌گرفت حالش بهتر میشده

آقایون رفتاراشون همیشه مودی هست😂

حالا خوبه وقتی رفتی تو قیافه مثل خودش سریع از حالت اخموش و طلبکارش در اومد.بگذر بیخیال.به کامت دنیا رو تلخ نکن.