2777
2789

یه پسره ۳۰ سالشه و از من خوشش میاد و دو روزه بهم پیام میده 

متاسفانه جایی کار می‌کنه که خانواده ی من مدام خرید میکنن واسه خونه و حداقل دو هفته یکبار چشمم بهش میخوره 

حالا ولم نمیکنه و میگه میخوام یه عمر باهات حرف بزنم 

ولی من نه تنها آماده رابطه نیستم اگه بودمم با یه آدم سی ساله نمی‌بود چیکار کنم ازم بدش بیاد و بره 

چون هر چی منطقی می‌خوام جلو برم هی میگه درکت میکنم باشه برات صبر میکنم 

نمی‌خوام صبر کنی اصن 😭😭😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کافیه دوسش داشته باشی و بهش توجه کنی خودش میره

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

یبار برو همونجا و به دوستت بگو بهت زنگ بزنه تلفنو بردار بگو عشقم دارم میام خونه بعد آماده شیم بریم بیرون 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

به خوانواده بگو جدی باهاش برخورد کنن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

نمیشه اونوقت خانواده اول با خود من جدی برخورد میکنه الکی میوفتم تو دردسر

اگر با تو برخورد کنن از رو دوست داشتنه هرچند کارشون به شدت بده ولی اگر با اون آقا هم برخورد کنن عالیه چون حد خودش رو می دونه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .