2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 30 پست
سلام گلم ممکنه معدت بخاطر روزه اذیت شده و ربطی به حموم رفتنت ندارهاگه تکرار شد برو حتما دکترگوارش

خداروشکر همون یه دفعه بود اینم بگم من شب قبلش خیلی حرص و جوشی بودم فکر کنم دلیلش بیشتر به خاطر این بود بعد سحری که خوردم اونم فکر کنم نساخته بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد اگه اینجوره هفته ای یه بار موهاتو بشور بدنتو هم هروقت لازم دونستی

من اهل کیسه و لیف و اینا واسه بدن نیستم یعنی پوستم حساسه و حموم رفتنی به دست و پا بدنم شامپو میزنم و میشورم و به موهامم شامپو میزنم و میشورم موهام کوتاهه ولی پرپشته و تو شستنش سختمه من سال ۱۴۰۲ به بعدش چند دفعه موهامو کوتاه کردم ولی بقیه گفتن طرف بد زده 

خداروشکر همون یه دفعه بود اینم بگم من شب قبلش خیلی حرص و جوشی بودم فکر کنم دلیلش بیشتر به خاطر این ب ...

بلخه استرس توی ناراحتی و درصدد معده خیلی موثره و بشدت تاثیر داره

گلم

عزیزم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

چاقی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چاقی ؟

سلام عزیزم من تا قبل لاغر شدنم چاق بودم و سال ۹۴ معده درد گرفتم و نزدیک یه ماه طول کشید تا بهتر بشم ولی یه چیزی پیش اومد و معده دردم عود کرد و همین باعث شد لاغر بشم ولی چهار شونه و هیکلی ام اما استعداد چاقی دارم که ارث خانواده مادرمه 

سلام عزیزم من تا قبل لاغر شدنم چاق بودم و سال ۹۴ معده درد گرفتم و نزدیک یه ماه طول کشید تا بهتر بشم ...

بعد هر وعده غذا به اندازه 

یک عدس نمک

و یک فندق عسل

بخور

حواست باشه چند روز بعد ببین چطوری

خواسی خبرم بده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

این واسه چیه?؟

معدت خوب میشه

یبوست خوب میشه

کلا حالتو خوب میکنه

معدت خوب میشهیبوست خوب میشهکلا حالتو خوب میکنه

مرسی من خداروشکر معده ام بهتره سه شنبه هفته پیش که حالم بد شد شبش مامانم شربت ابلیمو داد و حالم بهتر شد فرداشم محض احتیاط روزه نگرفتم