2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

علیسان جان از کی تب کرده؟ خورد و خوراکش کمتر شده نسبت ب قبل؟ تهوع و ابریزش بینی داره؟ چشم و دهن و ...

خوراکش کم شده یک بار اولین روز تب کردنش غذای چرب خورده بود استفراغ کرد ولی دیگه نکرده آبریزش نداره از دیروز تب داره آره این بچه خیلی وقته عادت داره صورتشو چشاشو همه رو میماله 

دختر من دقیقا این علایم رو داشت و با دارو هم تبش پایین نیومد بردم دکتر گفت ویروسه و دارو داد بازم اثر نکرد تا بردم پیش ی خانمی گفت تو گلوش چیزب مونده و از تو گلوش ی تیکه هویج دراورد و خداروشکر خوب شد.

دختر من دقیقا این علایم رو داشت و با دارو هم تبش پایین نیومد بردم دکتر گفت ویروسه و دارو داد بازم اث ...

واقعا؟؟؟خوبه که گفتی یه گوشه ذهنم میزارم اگه با دکتر خوب نشد منم میبرمش دست درد نکنه 

دختر من دقیقا این علایم رو داشت و با دارو هم تبش پایین نیومد بردم دکتر گفت ویروسه و دارو داد بازم اث ...

راستی یه بیست روز پیش یه قند گذاشت دهنش من مردم و زنده شدم بچم انقدر درد کشید و ترسید که صورتش لکه های ریز خونی شد خیلی لحظه بدی بود خیلی.....

سلام خانمی من ی باره دخترم واسه واکسنش زیاد تب داشت قط نمیشد جوراباشو تو ابلیمو خیس کردم کردم پاس خداروشکر تبش اومد پایین تو هم امتحان کن ایشالا تبش میاد پایین

برای شفای دختر گلم دعا کنین  سپاسگزارم
سلام خانمی من ی باره دخترم واسه واکسنش زیاد تب داشت قط نمیشد جوراباشو تو ابلیمو خیس کردم کردم پاس خد ...

راستش من الان از اینستاگرام هوندم که نوشته بود پیاز رو حلقه کن بزار تو جورابش منم گذاشتم والا از وقتی گذاشتم تبش داره کم کم انگار پایین میاد😳

دقیقا همینطوری داغیه کف دست و پاهاش از سرش بیشتره خانمی

برا دندونه نگران نباش هیچ کجاش عفونت نداره الکی بچه رو به انتی بیوتیک نبدی.  فقط استامینوفن بده اگه رفت ۳۹ پروفنش میکنی اگه شد ۴۰ شیاف استامینوفن.  اما بین هر مسکنی که میدی خداقل ۴ تا ۳ ساعت فاصله باشه پاشویه فراموش نشه 🌸