2789

سلام عزیزم . اگه تو خونه الکل سفید یا حتی الکل خوراکی داری روی یک پارچه بریز بذار روی پیشونیش یا پارچه رو دور پاهاش بپیچون سریع میاد مایین .ولی زودتر ببر دکتر.چون سنش کمه تب بالا براش خطرناکه . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تبش چند درجه است؟من بچم ۱ سالشه تو ۱۰ ماهگی برا دندون نیش پایین ۴۱ درحه تب کرد ۳ شب نگران نباش داغی کف دست و پا فقط برا دندونه.  تب بچه رو از بغل گوش میشه فهمید.  ولی داغی زیاد کف دست و پاش برا دندونه

تبش چند درجه است؟من بچم ۱ سالشه تو ۱۰ ماهگی برا دندون نیش پایین ۴۱ درحه تب کرد ۳ شب نگران نباش داغی ...

بیچاره شوهرم میگه نکنه از دوندونه منم مسغرش میکنم بیچاره رو😞به نظرت دکتر میتونه تشخیص بده از دندوناشه

بیچاره شوهرم میگه نکنه از دوندونه منم مسغرش میکنم بیچاره رو😞به نظرت دکتر میتونه تشخیص بده از دندونا ...

نه چون دکتر های محترم اصلا تب بالا رو برای دندون قبول ندارن من دکترم اموکسی کلاو داد گفت بعد ۳ روز اگه تبش قطع نشد بهش بده چون برای دندون بود بعد ۳ روز قطع شد منم ندادم.  خالا میخاهی ببر دکتر فردا اگه علایم دیکه ای داره. 

نه چون دکتر های محترم اصلا تب بالا رو برای دندون قبول ندارن من دکترم اموکسی کلاو داد گفت بعد ۳ روز ا ...

آره به نظرم ببرم بهتره شاید عفونتی چیزی داره کنترل و معاینه بهتره