ننهعلی مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 عنوان هدیه سالگرد | مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 77 پست چند روز دیگه سالگردازدواجمونه موندم برای همسری چی بخرم لطفا نظر بدین جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه.. 1396/10/30 | 05:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
71elina عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 2638 من ی جعبه ازخرازی خریدم توشوپوشال پرکردم بعدش توش وسایل خاک برسری چیدم..اسپری تاخیری....ک.ا.ن.د.و.م. ... اين جون ميده براي ولنتاين اما من روم نميشه از داروخانه بخرم 😞😞
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 يا أين حساب عكستون رو كوجيك كنيد سايز كيف بولشون 😂 😂 جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 نه دیگه ببین نداشتیما نهایتش شصت و پنج ندارمم از کوجا بیارم 😂 وایییی خخخخخخخخخ ترکیدمممممم😩😂😂😂😂😂😂😂😂😂 میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 عامیانش همون دیلره دیگه😁😁 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خخخخخخخخخخخخخخ میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 اين جون ميده براي ولنتاين اما من روم نميشه از داروخانه بخرم 😞😞 ارهههوولنتاینم خوبههه.من شوهردوستم توداروخونس بهش گفت اونم اورد..راستی ژل روان کننده هم بود😂😂😂😂😂😂😂😂 میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 عامیانش همون دیلره دیگه😁😁 بابا حالا این وسط من ناراحتم چی بخریم شما نشستین بحث دیلر می کنین 😁 جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
mamannini عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 432 ای بابا سخت نگیر تیشرت شلوار شلوارک...ببین چیا نیازشه...تازگیا چی گفته که احتیاجشه
mamannini عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 432 بابا حالا این وسط من ناراحتم چی بخریم شما نشستین بحث دیلر می کنین 😁 آخه تو چرا الان یادت افتاد خواهر 😄😄😄
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 اره راس میگه ببین چی نداره لباس توخونه بیرونی...وااالابهترهههه دیگه.حالالباس نداره هااااا کفش نداره هاااا هی بری جعبه خاک برسری بگیری...ساعت بگیرییی بابااااا بنده خدالختهههه کمککک😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ب دل نگیریااااشوخیییی بووووووود😰😰😠😰😰😠😰😰 میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 ای بابا سخت نگیر تیشرت شلوار شلوارک...ببین چیا نیازشه...تازگیا چی گفته که احتیاجشه آخه مشکلم.اینه شوهرم هیچوقت نمیگه چی نیاز داره یا چی دوست داره هروقت هم می پرسم جواب سربالا میده و می پیچونم جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
mommyy عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1700 یچیزبگیرکه ست باشه!! مثلا ساعتی.کفش اسپرتی..ی همچین چیزایی خیلی واسه سالگردمناسبه.من خودم یک مهرسال ... ساعت گرونه، شما شاغلی؟ خدایا ، نی نیمو حفظ کن
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 آخه مشکلم.اینه شوهرم هیچوقت نمیگه چی نیاز داره یا چی دوست داره هروقت هم می پرسم جواب سربالا میده و م ... همه ی مرداهمینن😂😂مخالف خرید.میپرسی هم میگن من همه چی دارمممم میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
mamannini عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 432 آخه مشکلم.اینه شوهرم هیچوقت نمیگه چی نیاز داره یا چی دوست داره هروقت هم می پرسم جواب سربالا میده و م ... یعنی اون نگه باز تو نمیدونی که مثلا ببخشید لباس زیر احتیاج داره یا نه ....یه جین بخر بده حالشو ببره