2777
2789
عنوان

هدیه سالگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 77 پست
من ی جعبه ازخرازی خریدم توشوپوشال پرکردم بعدش توش وسایل خاک برسری چیدم..اسپری تاخیری....ک.ا.ن.د.و.م. ...

اين جون ميده براي ولنتاين 

اما من روم نميشه از داروخانه بخرم 😞😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه ببین نداشتیما نهایتش شصت و پنج ندارمم از کوجا بیارم 😂

وایییی خخخخخخخخخ ترکیدمممممم😩😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
اين جون ميده براي ولنتاين  اما من روم نميشه از داروخانه بخرم 😞😞

ارهههوولنتاینم خوبههه.من شوهردوستم توداروخونس بهش گفت اونم اورد..

راستی ژل روان کننده هم بود😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
عامیانش همون دیلره دیگه😁😁

بابا حالا این وسط من ناراحتم چی بخریم شما نشستین بحث دیلر می کنین 😁

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

اره راس میگه ببین چی نداره لباس توخونه بیرونی...وااالابهترهههه دیگه.حالالباس نداره هااااا کفش نداره هاااا هی بری جعبه خاک برسری بگیری...ساعت بگیرییی بابااااا بنده خدالختهههه کمککک😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ب دل نگیریااااشوخیییی بووووووود😰😰😠😰😰😠😰😰

ای بابا سخت نگیر تیشرت شلوار شلوارک...ببین چیا نیازشه...تازگیا چی گفته که احتیاجشه

آخه مشکلم.اینه شوهرم هیچوقت نمیگه چی نیاز داره یا چی دوست داره هروقت هم می پرسم جواب سربالا میده و می پیچونم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
آخه مشکلم.اینه شوهرم هیچوقت نمیگه چی نیاز داره یا چی دوست داره هروقت هم می پرسم جواب سربالا میده و م ...

همه ی مرداهمینن😂😂مخالف خرید.میپرسی هم میگن من همه چی دارمممم

آخه مشکلم.اینه شوهرم هیچوقت نمیگه چی نیاز داره یا چی دوست داره هروقت هم می پرسم جواب سربالا میده و م ...

یعنی اون نگه باز تو نمیدونی که مثلا ببخشید لباس زیر احتیاج داره یا نه ....یه جین بخر بده حالشو ببره