2777
2789
عنوان

هدیه سالگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 77 پست
آخه بستگی به شوهر داره که چی دوس داره....من یبار براش دیلر خریدم‌چون دوس داشت داشته باشه البته تولدش ...

بابااااا چه باحاااالین شما تک کت به سلیقه ی شوهر من کمتر از چهارصد نیست همه ی بالای چهارصده این چهارمین سالگردمونه یه چی پیشنهاد بدین که به جیب من بخوره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
اییییی جان بایدم براش ست ساعت می خریدی عزیز وقتی اوشون انگشتر می خره اولین سالگردتون بود؟

بله عزیزم.

من اصولا ب شدت مخالف هدیه های گرون قیمتم.ادم میتونه بایه شاخه گلم خوشحال بشه...

چون اولی بود دوس داشتم ک تااخرب یادم بمونه اولین سالگردو..دیگه ایشالااگ خدابخاد واس دومی بایه گل سروتهشوهم میارم😂😂😂😂😂😂والا ۲۳بهمن تولدشه ازکجابیارم براش بخرم خووووو😟😟😟😟😟😟😟😟😟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم. من اصولا ب شدت مخالف هدیه های گرون قیمتم.ادم میتونه بایه شاخه گلم خوشحال بشه... چون اول ...

واللااااااا من کلی پول جمع کردم برای تولدش الان موندم که سالگرد خالی ام چی بخرم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
وای خدایا همه ی اینارو به مناسبتای مختلف براش خریدم .باکس خاک برسری چیه؟

من ی جعبه ازخرازی خریدم توشوپوشال پرکردم بعدش توش وسایل خاک برسری چیدم..اسپری تاخیری....ک.ا.ن.د.و.م...نامه وقلب وشکلات وچیزایی ک مربوط بهشه انقدخندیدیمممممم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
تا پنجاه خیلی  زیاد شصت دیگه چونه هم نزنین

😂😂😂😂😂😂😂😂۷۰بشه چی میشه

من ی جعبه ازخرازی خریدم توشوپوشال پرکردم بعدش توش وسایل خاک برسری چیدم..اسپری تاخیری....ک.ا.ن.د.و.م. ...

چه جاااالب

بابااااا چه باحاااالین شما تک کت به سلیقه ی شوهر من کمتر از چهارصد نیست همه ی بالای چهارصده این چهار ...

هرچی بخری باید قبول کنه اونم به سلیقه خودت😂😂😂اجباره حرفیم توش نیس خخخخ....شوخی میکنم خوب تا چه قیمت میخوای بگیری....بایه بوس و شاخه گل با کمترین هزینه ولی با بهترین نتیجه😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂۷۰بشه چی میشه

نه دیگه ببین نداشتیما نهایتش شصت و پنج ندارمم از کوجا بیارم 😂

دیلر برای سوراخ کردن چوب و دیواروهرچیزی پیچ کردن پیچ و مهره...به این کارای فنی  علاقه داره  ...

دریلومیگی؟😐