2777
2789

من مدرکم حقوقه میگن باید خیلی قدرت بیانت خوب باش بتونی حق طرف رو بگیری جسور باشی ولی برعکسم من خیلی مهربونم خیلی دل نازکم نمیتونم از حق خودمم دفاع کنم

از این ور چاره دیگه ای ندارم جز رشته حقوق نمیتونم برم رشته دیگ چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه موضوع بگم اول ببین واقعا این شغل رو میخوای؟ ببین فارغ التحصیل ها الان دارن چکار میکنن؟ اصلا چه رش ...

اره دوس دارم این شغل رو ولی از سختیش میترسم نمیدونم چه گلی بگیرم سرم

یه موضوع بگم اول ببین واقعا این شغل رو میخوای؟ ببین فارغ التحصیل ها الان دارن چکار میکنن؟ اصلا چه رش ...

بعد اگر شما 18 سالتون هست بگم تو دانشگاه یا طی این سالها شما تغییر خواهی کرد اگر خودت بخوای اخلاقت، طرز برخوردت و اعتماد بنفس تغییر خواهد کرد. البته اگر خودت بخوای و سعی کنی 

لازم نیست حتما وکیل شی که

میتونی کارمند قوه قضاییه شی یا منشی دادگاه یا دادورز و...

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بعد اگر شما 18 سالتون هست بگم تو دانشگاه یا طی این سالها شما تغییر خواهی کرد اگر خودت بخوای اخلاقت، ...

من ۲۵ سالمه چن ساله خودمو زمین زدم از درس چون فکر میکنم نمیتونم 

اول اینکه حفوق رو با علاقه نخونی ازمون وکالت قبول نمیشی

دوم اینکه میتونی ادامه بدی تا دکتری و بشی استاد دانشگاه

اگر ازمون وکالت قبول شی تو دوران کاراموزی که دادگاه بری اونجا بیشتر با جو اشنا میشی

اما وکالت واقعا فن بیان و قدرت بیان عالی میخواد

من پدرم وکیله کاراموز زیاد دیدم

باید سر و زبون داشته باشی و کم نیاری

این رشته ب دردت نمیخوره مگه اینکه تغیرر رویه بدی، و البته همه چی دفاع خوب نیست قدرت ارتباط گرفتن با قاضی هم مهمه . خط قرمزهایی رو نداشتن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من ۲۵ سالمه چن ساله خودمو زمین زدم از درس چون فکر میکنم نمیتونم

ببین 2 تا چیز متفاوت وجود داره. من 3 تا از دوستام زمان دبیرستان رفتن تجربی. هر 3 پسرفت تحصیلی داشتن. یکی همون وسط سال رشته اش رو عوض کرد رفت انسانی همون سال شاگرد سوم کلاسش شد. حقوق هم قبول شد. 

اون یکی همینطور لنگان لنگان ادامه داد. کنکور هم چیزی قبول نشد ول کرد. یکیشون هم 3 سال پشت کنکور موند شاید باورت نشه ولی سال چهارم پزشکی قبول شد

ببین 2 تا چیز متفاوت وجود داره. من 3 تا از دوستام زمان دبیرستان رفتن تجربی. هر 3 پسرفت تحصیلی داشتن. ...

ینی بر حسب علاقه رفته پزشکی؟

همه برحسب علاقه که نمی‌رن رشته ای

ینی بر حسب علاقه رفته پزشکی؟همه برحسب علاقه که نمی‌رن رشته ای

موضوع هدف و شناخت خودش هست. اون تو خودش دید، علاقه و هدف داشت. ولی اگر تو خودش نمیدید قطعا هدر دادن زندگی بود که این همه مدت پشت کنکور بمونی.