2777
2789
عنوان

شما باشین همچین مردی رو میبخشین❓️

219 بازدید | 17 پست

ما چند سال با هم بودیم قرار بود ازدواج کنیم خانواده ایشون هم در جریان بود

توی این چند سال قهر و اشتی زیاد داشتیم کات میکردیم ولی بعد دو سه هفته یا یماه اشتی میکردیم دوباره

این سری اخر فهمیدم تایمی که ما با هم کات بودیم یه دختره بهش داده گفته ازت خوشم میاد اینم سریع قبول کرده گفته منم همینطور ولی دختره بعد یه روز بلاکش کرده !!

الان بمن میگه تو نبودی اون موقع کات بودیم پس خیانت محسوب نمیشه . شما باشین حاضرین ببخشین؟

من جدا شدم ازش مرتیکه هول

نه به هیچ عنوان

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

من نمیتونم فراموش کنم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا چی بگم از اونجایی که مرد درست حسابی کم شده باید موارد دیگه را هم بسنجم فک نکنید پسرای دیگه مث این نیستنا ۹۰ درصدشون همینن بدبختانه😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

چون هی کات کردن و برگشتین میگم فایده نداره این ادم ..

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

شاید درست بگه شاید بتونی ببخشیش ولی مطمین باش هیچ وقت از یادت نمیره همچنین از دلت

پس هنوز که ازدواج نکردین نبخشش برنگرد چون اذیت میشی

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

نمیدونم والا چی بگم از اونجایی که مرد درست حسابی کم شده باید موارد دیگه را هم بسنجم فک نکنید پسرای د ...

اخه من با بقیه مواردشم ساختم گفتم مهم اینه هول نیس فقط منو دوس داره ک اون کارم کرد

من حتی با خساست مودی بودن و سیگاری شدن کنار اومدم حتی بخاطرش حاضر بودم برم شهر اونا زندگی کنم

چون هی کات کردن و برگشتین میگم فایده نداره این ادم ..

۹۰ درصدا کاتا از جانب ایشون بود ، من میخواستم با صحبت حلش کنم این میگف نههه من حوصله ندارم اعصاب ندارم ما بدرد هم‌نمیخوریم

۹۰ درصدا کاتا از جانب ایشون بود ، من میخواستم با صحبت حلش کنم این میگف نههه من حوصله ندارم اعصاب ندا ...

تو چرا برا خودت ارزش قائل نشدی و سریع برمیگشتی؟ همون دفعه اول تمومش میکردی اون تو رو اصلا نمیخاد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چه زود قبول میکنه😂

اره همون روز اول به دختره گفته ماساژ چشمای من دیدن چهره شما بود 😐😐😐 دختره بمن گفت دوس پسرت خیلی چرب زبون و کاربلده از همینش بدم اومد بلاکش کردم