2777
2789
عنوان

جواب این برادرشوهر روچی بدم

636 بازدید | 27 پست

مادوروزپیش خونه ی اینابودیم بعد درموردخون دادن حرف افتاد شوهرم گفت من هر۶ماه میرم میدم واینا چون غلظت خون دارم واینا یهو‌من از دهنم دررفت غلظت خون باعث سکته میشه الان برگشته به شوهرم گفته زنت یه دورازجون نگفت مادرخودش دوماه توبیمارستان بود نمرده بعد میگه توغلظت داری سکته میکنی ایمنم اومده بامن دعوامیکنه میخوام به زنش پیام بدم یه چی بگم چی بگم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خانمش چیکار داری آخه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

به زنش چه ربطی داره ؟ چرا باید جواب آدم بیشعور و دوبهم زن رو بدی ؟ شوهرتون قانع کن و یا زبون خوش بگو قصد بدی نداشتم و حواسم نبوده چون اونی که باهاش زندگی می‌کنی شوهرت نه دیگران (با عذرخواهی سوری از شوهرت هم ببخشید خرش کردی هم اینکه با ادامه ندادن بحث بهشون فهموندی برات اهمیت ندارن ) 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فتنه ازجانب اونه

گیریم زنش پرش کرده باشه

خودش عقل و شعور نداره،نمیدونه برا یه زن زشته دنبال حاشیه باشه

چه برسه به یه مرد

عجبااا

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

2790
2778
2791
2779
2792