2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ده سال

182 بازدید | 17 پست

نرمال نیست؟ با اونیکی اکانتم تاپیک زدم دختر ۲۰ با پسر ۳۰ نرماله چند نفر گفتن مریضی و کمبود محبت داری ولی من کمبود ندارم فقد نمیدونم چرا کمتر از ۳۰ خوشم نمیاد

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

قدیما نفرت داشتم الان مشکلی نمی‌بینم حتی میگم خوبم هست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب خودت داره  به بقیه چکار داری هرکی با توجه ب خلقیات وسلیقه اش زندگی میکنه 

من خودم دوس ندارم این اختلاف سنی رو وهمسرم سنش بهم نزدیکه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نمیشه به هر کسی برچسب مریضی زد که 

ولی خب همیشه این سوال پیش میاد که چرا یه نفر باید از یه نفر که دغدغه ها و شیوه رفتارش و ... زمین تا آسمون فرق داره خوشش بیاد

الان از خانمایی که ۳۰ سالشونه بپرسی جواب میدن که ۲۰ سالگی خیلی متفاوت بودن 

واقعا فرق زیادیه بین ۲۰ و ۳۰

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من و اونیکی ک میخامش 18 سال اختلاف داریم من 17 اون 35و بنظرم عیبی ندارع واقن

نه ببین الان تو سنت خیلی کمه حرکتی نزن بذار بزرگ شی

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون