2777
2789
عنوان

خونریزی مقعد لطفا بیابن🥺

276 بازدید | 13 پست

من یه ماه پیش مقعدم بر اثر یبوست زخم شد و خون اومد بعد دفع با سوزش و درد زیاد 🥺😣اینجا گفتن دکتر و رفتم پماد انتی فیشر و شربت انجیر گرفتم بهتر شدم اما دیروز ک دفع داشتم بلخشید مدفوعم خیلی بزرگ بود خون اومد 😣😣😣اینقدر ترس افتاده به جونم مبترسم لیماری داشته باشم میترسم برم سرویس اصلا بخدا دیوونه شدم

کاربری دست دو نفر

باید فوق تخصص خیلی خوب بری

روده هات برسی بشه

همین طور از نظر بواسیر و فیشر و شقاق هم برسی بشی عزیز

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

هیچ بیماری نیست .فقط دچار شقاق داخلی شده .با هر مدفوع سفت همین اتفاق میوفته .روزانه هفت تا لیوان اب .خاکشیر ناشتا ‌الو و انجیر و پرتقال و کیو خیلی کمکت میکنه .نذاز یبوست بشی .هویج پخته هم عالیههههه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبوست دردی که من همیشه بهش دچارم🥰

عزیزم آب زیاد بخور تا جایی که میتونی بخور و تا یکسال سعی کن اصلا یبوست نشی که وقتی بشی مدفوع سفت دوباره زخم رو میکنه و تازه اش می‌کنه و دوباره خونریزی می‌کنی 

باید مدفوع خیلی نرم باشه تا اصلا زخمت نکنه

روزه هم اگر می‌گرفتی دیگه نگیر بدن کم آب بشه یبوست میشی

نباید فعلا غذاهایی سنگین بخورین و نفاخ که اذیت بشین 

میوه سبزیجات و آب میوه و.. زیاد بخورین 

لوسیون ام جی باریج اسانس بگیرین 

عالیه 

مسهل هم بخورین بیشتر تا یبوست کامل برطرف بشه 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چیزی نیست عزیزم بواسیر یا همو روییده نگران نباش بعد چند وقت خوب میشه تو این چند وقتم سعی کن چیزای مل ...

راست میگین من اینقدر میترسیدم ک دیر ب دیر میرفتم برا دفع این چند وقته🥺دکترم گفت یوبس نشی

کاربری دست دو نفر

راست میگین من اینقدر میترسیدم ک دیر ب دیر میرفتم برا دفع این چند وقته🥺دکترم گفت یوبس نشی

چقد زیاد شده این قضیه

منم چند وقت پیش مبتلاشده بودم شرایط خیلی بدی بود تصادف کرده بودم تو جاافتاده بودم شقاق هم مزید برعلت شده بود اززندگی ناامید شدم

رفتم دکتر این راهکارهارو داد

اولا که نباید اسهال بشی نه یبوست انجیر بخیسون وزیاد بخور هم شب قبل خواب هم صبح ناشتا شب قبل از خواب شیر گرم بخور با غذات سالاد وسبزیجات پخته بخور به سالادت روغن زیتون برن کلا مدفوعت باید خمیری باشه نه سفت نه خیلی شل

قبل از دفع پماد آد بزن به دور مقعدت وبعد از دفع مقعد رو باصابون تمیز بشور وپماد آنتی فیشر بزن عالیه

قرص لاکسی زین بخر روزی یه دونه بخور

وبرای دردت هم قرص ژلوفن بخور روزی سه عدد برای اینکه احساس دردت کنترل بشه چون احساس درد جلوی دفع کاملت رو می گیره

میتونی برای کمک به تسکین درد روزی چندبار تو آب گرم بشینی

من این موارد رو رعایت کردم الان خداروشکر خیلی بهترم

چقد زیاد شده این قضیهمنم چند وقت پیش مبتلاشده بودم شرایط خیلی بدی بود تصادف کرده بودم تو جاافتاده بو ...

الانگه گفتین به خودم اومدم من از ترس عمدا خودمو مینداختم تو یبوست چون میترسیدم از دفع و یه روز درمیون دفع داشتم از این به بعد اینکارو نمیکنم 

کاربری دست دو نفر

الانگه گفتین به خودم اومدم من از ترس عمدا خودمو مینداختم تو یبوست چون میترسیدم از دفع و یه روز درمیو ...

اگه چیزایی که گفتم رو مرتب انجام بدی سریع خوب میشی راستی قرص لاکسی زین رو زیاده روی نکن کم کم که یبوستت کنترل شد بزار کنار ولی رژیم غذایی رو همیشه رعایت کن اون دوتا پماد هم طبق چیزی که گفتم استفاده کن ان شاالله سریع خوب میشی

الانگه گفتین به خودم اومدم من از ترس عمدا خودمو مینداختم تو یبوست چون میترسیدم از دفع و یه روز درمیو ...

باورت نمیشه انقد این مسأله زیاد شده که من این دستورور یه جا ذخیره کردم هر جا دیدم کسی مشکل داره براش پیست میکنم😅