2777
2789
عنوان

مطمئن شدم

116 بازدید | 24 پست

داشتم با خودم فکر میکردم... 

و مطمئن شدم نمیشه،  مطمئنِ مطمئن 

خیلی ناراحتم 

سنگینیش میمونه رو قلبم و اذیتم میکنه 

نمیدونم این سنگینی از بین میره یا نه..... 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه حس قوی ای بهم میگه مشکلت تحصیلیه نمیدونم چرا😂

حست درست میگه🥲

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم. 

چی شده چرا

یسری مشکلا برام پیش اومد و یسری چیزا هم تقصیر خودم بود

فکر کنم امسال قبول نشم و مجبور باشم پشت کنکوری بشم

یسری مشکلا برام پیش اومد و یسری چیزا هم تقصیر خودم بودفکر کنم امسال قبول نشم و مجبور باشم پشت کنکوری ...

چرا وقتی نزدیک ۶۰ روز فرصت داری به این نتیجه رسیدی؟

تو ۶۰ روز میشه دوتا پایه بست 

بعد تو میگی بمونم پشت؟

اردبیل مارالی🥲✨️

فدا سرت قشنگم منم موندم پشت

🥲خودم اصلا اینطوری نیستم ک بگم وای دنیا تموم شده و فلان..

اون عذاب وجدانه بیشتر اذیتم میکنه یادمه پارسال با اینکه کنکوری نبودم بیشتر از الان درس میخوندم، اینا که یادم میاد اذیت میشم و جدا از اون فامیل و دوستان اشنایان ک همشون فکر میکنن من خیلی اوضاعم خوبه و قبول میشم ولی خب اینطور نیست

ریاضی بودم تهش نرسیدم به خواستم ولی الان راضی ام روانشناسی می خونم

عزیزم خداروشکر ک راضی هستی❤❤موفق باشی همیشهه

چه رشته ی خوبی رفتی روانشناسی خیلی خوبه

چرا وقتی نزدیک ۶۰ روز فرصت داری به این نتیجه رسیدی؟تو ۶۰ روز میشه دوتا پایه بست بعد تو میگی بمونم پش ...

نه ۴۰ روز🥲 کنکور اردیبهشته  بعدش باید برای امتحان نهایی بخونم ۱۱ اردیبهشت ک کنکور میدیم حدود ۱۵ ۱۶ روز بعدش امتحان نهایا شروع میشه و تو خود اون ۱۵ روزم چن روزشو شبه نهایی داریم میخوام برا نهایی بخونم کلشو رو نهایی خیلی حساب باز کردم 

من همش به خواهرم هم میگم خودت مهمی

🥲👍💙💙اره واقعا...