ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
🥲خودم اصلا اینطوری نیستم ک بگم وای دنیا تموم شده و فلان..
اون عذاب وجدانه بیشتر اذیتم میکنه یادمه پارسال با اینکه کنکوری نبودم بیشتر از الان درس میخوندم، اینا که یادم میاد اذیت میشم و جدا از اون فامیل و دوستان اشنایان ک همشون فکر میکنن من خیلی اوضاعم خوبه و قبول میشم ولی خب اینطور نیست
سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم.
چرا وقتی نزدیک ۶۰ روز فرصت داری به این نتیجه رسیدی؟تو ۶۰ روز میشه دوتا پایه بست بعد تو میگی بمونم پش ...
نه ۴۰ روز🥲 کنکور اردیبهشته بعدش باید برای امتحان نهایی بخونم ۱۱ اردیبهشت ک کنکور میدیم حدود ۱۵ ۱۶ روز بعدش امتحان نهایا شروع میشه و تو خود اون ۱۵ روزم چن روزشو شبه نهایی داریم میخوام برا نهایی بخونم کلشو رو نهایی خیلی حساب باز کردم
سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم.