2777
2789
عنوان

پسریهههههه چیییی😒😒😒😒

220 بازدید | 6 پست

چقد آخه من اسکلو خاک برسر بودم 

یادم نمیاد پارسال بود فکنم منو رفیقش باهم دعوامون شد درحالیکه حق بامن بود رفت رفیقشو گرفت و بارفیقش هرچی خواستن به من گفتند البته منم گفتم 

رفیقش برگشت بهم گفت کو..... یعنی خاک تو سرش هیچی مه به رفیقش نمیگفت تاره کمکشم میکردم بعدش برگشتن دوتاشون گفتند سیکتو بزن 

اونوقت من اسکل عاشق پاش مونده بودم هنوز حتی بااون بی غیرت بازیاش .... 

درسته هم فامیلش بود هم رفیق فاب و خیلی صمیمی بودن رفیقه چندساله بپدن پلی اگه حتی اگه ی ذره به من حس داشت هیچوقت از رفیقش طرفداری نمی‌کرد حتی طرفداریم میکرد با اون وحشایی کخ رفیق به من گفت یخورده به غیرتش برمی‌خورد اجازه نمداد به من اونارو بگه 😒😒😒😒

بعدش امسال خاطراته منو یادآوری میکرده هو درمورده من سوال میپرسیده.....😐😐😐😐

اخر اون کلمه ه بود؟

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال باش پیگیر نباش انقدر اذیت میکنی خودتو فقط

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀