2777
2789
عنوان

با این شوهرم چیکنم

391 بازدید | 29 پست

خانوما من بنظرتون چیکار کنم مادرشوهرم وقتی بیاد خونم خون بع پا میکنه از جهیزیم اشکال میگیرع بعد هی خودشو واسه شوهرم ناز میکنه هی میگه فلان جام درد میکنه بعد رفتنش شوهرم رفتارش عوض میشع هی زنگ میزنه فردا ببرمت دکتر ببرمت عید دیدنی تا میام بگم اون همه بهم تیک پروند چی میشه پشتم باشی ده متر اونورتر خوابیده اصلا با من حرفم نمیزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه خوبه من مادرشوهرم میاد به شوهرم میگه بیا ماساژم بده با روغن

اینم میگع بخاطر اینک من باردارم بعد سالیان سال یه بار شوهرم دستمو گرف بلند کرد چن روزه هی میگه وای فرش شستم کمرم فلان شد 

خودت دوست داری یکی بد پدر یا مادرتو بگه؟؟؟بعدم بچه بزرگ کردن چ اشکالی داره ببره دکتر دلتو بزرگ کن عز ...

اخه هیچیش نیس اصلا فقط شوهرمو میبینه مشکلاتش یادش میاد بعد میگه کمرمو نشون عموت دادم اونم گف به پسرت بگو ببره سی تی اسکن

عزیزم همشون همینن این جریان شما و تک تک حرفاتون برا خودمو پیش اومده از زبون خیلیا هم شنیدم

چیکار کردی من خسته شدم‌از کنایهاش هی میگه وای مبلات قدیمیه لباسشویبت صدا میده چاقوهات نمیبره

اصلا خودتو مقابل مادرش نزار

همیشه کنارش باش

اره باهم ببریمش دکتر

برو ببرش دکتر گناه داره مادرته

جوری عزیز میشی بعدا شکایت هم بکنی به حرفات گوش میده

مادرشم چیزی بگه میکه خانمم همیشه منو ترغیب میکنه به شما رسیدگی کنم 

الان نه گوش نمیده و دلخورم میشه

نقشم بازی نکن واقعا قلبن همینطوری باش خیر و خوبی بخواه

اخه هیچیش نیس اصلا فقط شوهرمو میبینه مشکلاتش یادش میاد بعد میگه کمرمو نشون عموت دادم اونم گف به پسرت ...

خوب چ اشکالی داره هیچیش نباشه؟؟پیرن حساس و زودرنجن 

بزار ببره دکتر 

بخدا خیلی وقتا روابط رو سخت و پیچیده میکنید من ابدا دخالت نمیکنم راجع ب این چیزا 

مادرشوهر من ی پسر مجرد داره شوهر داره پول هم دارن ولی دکتر ک میرم شوهر منم سریع می‌ره پیششون ناراحت نمیشم ابدا خوب فکر میکنم مادرم ک می‌ره دکتر من مگه زنگ نمی‌زنم حال و احوال شو بپرسم؟؟مردا هم اونجوری 

این کاربری دست چند نفره 
اصلا خودتو مقابل مادرش نزارهمیشه کنارش باشاره باهم ببریمش دکتر برو ببرش دکتر گناه داره مادرتهجوری عز ...

والا دو ساله من میبردمش دستشو عمل کرد من رسیدم اخرش پیش همه گف شام  وناهارر کباب نمیزاره پامو نمیشوره