2777
2789
عنوان

زندگیم تباهه

554 بازدید | 47 پست

امشب دیگه خیلی دلم گرفته ،ممنون میشم کمکم کنین راهنماییم کنید،خسته شدم دیگه ،بایام همش داره کار می‌کنه باز کم میاریم ،همش قسط و قرض،ناشکریدنمیکنم اما دیگه بسمه بابام چند شیفت کار می‌کنه بازم کم میاریم وضع مالیمون خوب بود عموم سربابامو کلاه گذاشت و زندگیمون رو فروختیم الان ک چند سالی میگذره نتونستم مثل سابق بشیم بابام روز به روز پیر تر میشه الآنم مشکلات دیسک کمر و زانو درد آورده ،باباو عموم رو بخشیده اما زندگی ماهم بوده من نمیبخشم ،عموم تو رومون نگاه می‌کنه طلب داره چرا تحویلش نمی‌گیرم ،زنش حتی به من سلام نمی‌ده جاها برعکس شده انگار

امشب خیلی گریه کردم خدا دیگه نگام نمیکنه ده دوستم ندارن که کاری برام نمیکنه،فردا مهمون داریم اول ماه پولمون تموم شد خرج مهمون بره تو شکمشون،ختی بابام ب مامانم گفت پول قسط نداریم بدیم 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام. بیا تاپیک آخرم ان شاءالله برات مفیده

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

عمو و زن عموت رو آدم حساب نکن 

باهاشون سلام و احوال پرسی نکن .

عمو و زن عموی منم سر بابامو کلاه گذاشتن 

ارزش شون برام ببخشید مثل فاضلابه 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
الهی بگردمواقعا شرایط سختیه بچه اول هستی؟

بله بخدا خسته شدم 

چند بار سمت خودکشی رفتم اما دلم برا بابام میسوزه

داره تلاش می‌کنه چیزی تو دلمون نمونه ،عمه هام درک ندارن ،بخدا بابام حقوقش رو خرج کردن اونا بیان بخورن،هورد و خوراکمون خوبه بدبخت نمیزارن چیزی تو دلمون بمونه اما میگیم پس انداز کنیم خونه بخریم میگه مگه چقدر زنده ایم مگه چقدر درمبارم که بشه خونه خرید

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

خودت برو سرکاری خرح کم بشع گلی

نمیشه اصلا کار با شرایط من نیست 

۳روز آخر هفته دانشگاهم از صبح تا شب 

بخدا خیلی دلم میخواد اما کارش نیست 

سلام. بیا تاپیک آخرم ان شاءالله برات مفیده

ممنون اما مشکل من هیچوقت درست نمیشه خوندم خدا هیچوقت به من نگاه نمیکنه

چه جالب داستان شما مثل داستان شوهرم و برلدرشهبه این تفاوت که شوهرم ۳ سالع به برادرش قطع رابطه کردن

بابام بخشیده

مامانم نمیتونه ببخشه ،مبگه کنه تازه عروس تو فقر زندگی کردم مامانم از داشته های زد با بابام راه اومد اما الان هیچ تفاوتی نکرده تو به لونه موش زندگی میکنیم همه توهم توهم می‌خوابیم یه پراید داغون هم داریم

خسته شدم

تقریبا شبیه این اتفاق برای شوهرم افتاده ،هنوز بعد حدود ۱۴ سال نتونستیم زندگی امون رو نیومده ،یسری اطرافیان رو که می بینم ،خوشحال میشم که خدا رو شکر زندگی خوبی دارن ،ولی یجاهایی دلم می گیره که اگر اون اتفاق ها نمی افتاد الان زندگی ما هم می تونست مثل زندگی بقیه باشه