میخوام بدونم زندگی بعد از طلاق چجوریه.پشیمون شدین یا نه؟؟؟چه سختی هایی داره.
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم خدا،آدم راستش نمیتونه صریح چیزی بگه چون زندگی شوخی نیستدعوا تنشتون زیاده؟همیشه عصبیه یا زمینه ...
آره خیلی زیاده.از اول زندگی مشترکمون همینجوری بود اما من اوایل خیلی ازش حساب میبردم و ازش میترسیدم.اما الان دیگه بُریدم .کلا عصبیه سر یه چیز کوچیک واکنش زیادی نشون میده.به شدت جزع بینه.تا خونه یه کوچولو ریخته باشه عصبی میشه و غر میزنه.با بچه ها هم زیاد صمیمی نیست.یعنی همش از رفتارشون ایراد میگیره.میدونم بچه ها رو خیلی دوست داره اما به زبون نمیاره. کلا آدم بهانه گیر و ایراد گیریه
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
از ازدواج اولم چه خیری دیدم که دوباره بخوام خودمو اسیر کنم.
شوهرم خودش که میگه دوست دارم.هر وقتم حرف طلاق میزنم مخالفت میکنه اما اینجوری هم نمیشه ادامه داد.
عزیزم عضو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا بشو و زندگیتو نجات بده حتما عضو شو واقعا بهت کمک میکنه اگه ...
از این کانال هایی نیست که حرفای رویایی و دور از واقعیت بزنن؟