2777
2789
عنوان

عیدی نده سنگین تره

206 بازدید | 8 پست

شوهرم به من ۳۰۰ عیدی داد رفتم سوپرمارکت تمام شد این چه عیدی خوراکی‌های بچه ها شد

اون فقط برادر شوهرم رفته اینقدر طلا گرفته امروز امد خونمون جاریم میگه اینارو برا من گرفته 

بعد شوهرم میگه چون زن اول برادر شوهرم فوت کرده برا زنه دوم ادم شده 

چه ربطی داره 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال دعوا نباش خب اون وضعش شاید خوبه

نه هردو یک جور فقط اون یک ماشین بیشتر داره

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

از کجا میدونی برادرشوهرت عیدی خریده؟

بخاطر اینچیزا اوقات خودتو تلخ نکن

من دوروز قبل از تولدم با پس اندازها وطلا ریزه هام وپولی که پدرم داده بود النگو خریدم مادرم به همه گفته بود کادو تولدش همسرش خریده گول این حرفارو نخور

بگو نکنه توام منتظری من بمیرم ادم شی؟

میخوام بگم زنه اول برادر شوهرم برادر شوهرم کتکش میزد بعد فوت شد الان عذاب وجدان داره برا زنه دوم خرج می‌کنه اینم میخواد این جوری کنه