2777
2789
عنوان

از افسردگی دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تنها نیستی به من گذاشتن خیلی کارا بکنم درس و کار و خواستگار و اینا ولی دنیا با من یار نبود نه کار نه یار نه هیچی البته حس اضافی بودن و بیخاصیت بودن زیادی دارم تو خونه و روابط خوبی هم ندارن بامن حس پوچی مطلق

منم ببرین باهم دردودل کنیم🙁

درد و دل مشکلی رو حل نمی کنه برو کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

نمیخام از خودم بکم و ثابت کنم بدبخت ترم ولی برام جالب بود چقدر مثل همیم

منم عاشق درس بودم و نذاشتن بخونم ۱۷ سالگی ازدواج کردم تو عقد جدا شدم و ی بچه سقط کردم ۱۹ سالم بود فقط ...

بعد اون دو باره فشار فشار ک ازدواج کن حس اضافی بودن بهم دست میداد ازدواج کردم ، مشاوره قبل ازدواج رقتم و...

بازم الان مشکل دارم همسرم بشدت عصبیه ولی نمیدونم چرا مشاور اینو نفهمید ، یعد بچه دار شدنم خودشو نشون داد

و الان من ب خاطر پدر مادرم و مریضن و جرات ندارم صدام در بیاد روزی هزار بار دارم میمیرم

به این مسیر ادامه بدی میشی یه خانم ۵۰ ساله که هیچی از زندگیش نفهمیده و لذت نبرده حالا هنوز خیلی زوده ...

کلا افسرده و ناامید و خجالت زدم

حتی روم نمیشه با کسی اشنا بشم

چرا از آپارات و یوتیوب رایگان و یا پکیج های آموزشی ارزون قیمت برای یادگیری هنرهای مختلف استفاده نمیکنی؟

مثلا خوشنویسی که ابزار اولیش قیمتی هم نداره

توی یوتیوب میتونی برنامه نویسی و تدوین و فتوشاپ و... رو راحت یادبگیری

حتی یادگرفتن زبان های خارجه،نویسندگی و...

من واسه هیچی پول نمیدم همه چیو از آپارات و... یادمیگیرم 🤭

الان هم چون سرده دارم بافتنی یاد میگیرم

انقدر جامع و کامله که فکر نکنم کلاسای بیرون اینطور باشن