2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا لعنت بر کسی که درس رو اختراع کرد که من مجبورم امشب و شب های دیگه نخوابم و همیشه هم دعوا ب ...

بابا من می‌خوام بخونم دیگه از شهرستان برمیگردیم بابام همش امروز و فردا میکنه

بچها سر شب خالم به مامانم زنگ زد

انگار راجب یکی از پسرای فامیل حرف میزد که یک سالی میشه جدا شده نمیدونم چرا حس کردم شاید از دختر خالم خواستگاری کرده

بعدش مامانم انگار ذهنش مشغول بود ولی اصن هیچی به من نگف

بعد من رفتم تو اتاق حس کردم مامانم داره واسه پدربزرگم ماجرارو توضیح میده ولی باز متوجه نشدم ولی انگار یه جاییش گفتن نامزد داره حس میکنم ماجرا به منم مربوطه ولی به من نمیگن

به نظرتون جریان چیه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بچها سر شب خالم به مامانم زنگ زدانگار راجب یکی از پسرای فامیل حرف میزد که یک سالی میشه جدا شده نمیدو ...

شاید میخوان بیان خواستگاریت

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

شاید از تو خواستگاری کردن

دارک شد💀

چرا باید از من خواستگاری کنه من نامزد دارم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

شاید میخوان بیان خواستگاریت

من نامزد دارم آخه

2790
2778
2791
2779
2792