من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مگه نگفتی یکی بحث راه بندازه خب منم بحث راه انداختم
و تازه متوجه شدم که باید روی استانه تحملت کار کنی
چرا به حرف من دنبال اون کاربر خیالی میگردی
فدات بشم الهی اینطوری نگام نکن گناه دارم میرنجما
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اللهم از هر ده تا مغازه پنج تاش آرایشگاه ست مغازه سوپر مارکتی ممکنه خراب بشه و شاید بخواد بعضی وقت ه ...
اتفاقا راجب آرایشگری همینو گفت ،سوپر مارکتی هم دردسر زیاده از جور کردن جنس و تمام وقت بودنش و اینکه واقعا باید واقعا این کار رو بخوان ،نمیدونم واقعا چیکار کنم مشکلم سرمایه هم هست .
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .