مگه نگفتی یکی بحث راه بندازه خب منم بحث راه انداختم
و تازه متوجه شدم که باید روی استانه تحملت کار کنی
چرا به حرف من دنبال اون کاربر خیالی میگردی
فدات بشم الهی اینطوری نگام نکن گناه دارم میرنجما
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اللهم از هر ده تا مغازه پنج تاش آرایشگاه ست مغازه سوپر مارکتی ممکنه خراب بشه و شاید بخواد بعضی وقت ه ...
اتفاقا راجب آرایشگری همینو گفت ،سوپر مارکتی هم دردسر زیاده از جور کردن جنس و تمام وقت بودنش و اینکه واقعا باید واقعا این کار رو بخوان ،نمیدونم واقعا چیکار کنم مشکلم سرمایه هم هست .
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .