2777
2789
عنوان

آقایون سوال درباره ماشین

99 بازدید | 11 پست

با کوییک یه مسیر ۵کیلومتری بکسل کردم یه پرایدبا طناب بنظرتون شاسی آسیب دیده؟

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلوم که نه 

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

معلوم که نه

تو اینستا پست می‌زارن که آسیب دیده شاسی بر اثر بکسل کردن

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

اولا این ماشینا شاسی ندارن .. شاسی شون همون بدنه است .. دوما مگه ماشینا برخورد داشتن که اینو می پرسین ... سوما اگه هم برخورد داشتن باید صافکار ببینه وجدانا انتظار داری با تایپ کردن جواب بگیری .. اونم ندیده ؟؟!!! .. چهارما .. لطف کنید پراید نخرید ..🤣🤣🤣😁😁😁

تو اینستا پست می‌زارن که آسیب دیده شاسی بر اثر بکسل کردن

بیخود کردن...بهش فکر نکن..حتی یه لحظه 

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

به احتمال زیاد نه

شاسی ماشین‌ها محکم‌تر ازونه که بکسل یه ماشینی مث پراید آسیب ببینه ولی اگه موقع بکسل صدای ناجوری شنیدین بد نیست به یه شاسی ماشین رو یه صافکار یا تشخیص رنگ یه نگاهی بندازه.

اگرچه مهارت راننده بکسل کننده(آهسته رفتن یهو سرعت نگرفتن)، ترمز محکم نگرفتن راننده ماشین بکسل شونده و شرایط جاده هم مهمه.

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

چی کار به اقایون داره

اینو حتما باید ببری صافکار تا بگه

یا کارشناس ماشین ببری

ولی بعیده

فکرشو نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .