2777
2789
عنوان

عفونت ادرار و تکرر ادرار

88 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گلم ببخشید یه سوال دارم چند روزیه اگه میرم دستشویی اخرای ادرار بدنم درد میکنه الان دردش بیشتر شده در. حالت عادی هم درد میکنه رفتم حموم و اومدم بیرون یه سره اب میاد نمیدونم ادرار و یا چی منم یه پارچه اوردم گذاشتم زیر شلوارم خیس خیس شده یعنی یه دیقه واینمیسته یه سره اب میاد چیکار کنم درد هم دارمم 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه الان دکتر زنان نیست که بیمارستان هم که نمیدونه

ببین صبح یکیو پیدا کن برو این چیزی نیست که پشت گوش انداخت و خدایی نکرده یکی راهنماییت میکنه یدتر میشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه قرص هست اسمش کوترموکسازول هست

مخصوص عفونت ادراریه بخور روزی ۱ عدد سر ساعت.

چون الان بری دکتر میگه ازمایش بده 

و وسط عید نمیشه .بنابر این باید سوزش ادرارو ۱۵ روز تحمل کنی .وحشتناکه 

هر وقت حس دسشویی داشتی حتی یک قطره برو .و با اب گرم حتما خودتو بشور .با دستمال خشک کن بیا بیرون .لباس زیرت خیس نمونه 

یه قرص هست اسمش کوترموکسازول هستمخصوص عفونت ادراریه بخور روزی ۱ عدد سر ساعت.چون الان بری دکتر میگه ا ...

مرسی گلم ولی کار این نیست که برم دستشویی باید یه چیزی مث پارچه بزارم رو شلوارم چون خودش یه سره اب میاد 

میترونیدازول فک کنم واسه عفونت این تاثیر داره؟

نمیدونم والا من برا عفونت فقط از این اپیلیکاتورتای داخل واژن میگیرم از داروخانه جواب میده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره عالیه اون خودم استفاده کردم ولی متاسفانه تموم شده

رفتی دکتر به من خبر بده دکتر چی گفت

سلام نرفتم خودم خوب شدم 🤣

چحوری خوب شدی ؟😂😂😂 خداروشکر که خوب شدی