یکی از آشنا هامون میگه .. مثلاً مامانم داشت میگفت وقتی که فلانی(یعنی من) کوچیک بود ما اونجا خونه داشتیم بعد میگه مگه الان بزرگ شده ؟ چندین بار هم گفته .میخوام دفعه بعد اگر گفت ی جواب دندون شکن بهش بدم
الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
بگو هم آره سنم بزرگ شده هم عقلم .منتهی بعضی ها فقط نشون بیشتر میشه عقلشون میمونه تو همون بچگی ها .یه نگاه عاقل اندر سفیهانه بهش بزن و صحنه رو ترک کن
آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹