2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فعلا که شده وقتش نرسیده هنوز

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

چون باید تاوان خودخواهی دو نفر رو شما پس بدین 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

عجله داری؟

قصاب لرستان در زمان پهلوی کیست ؟ احمد آقاخان امیراحمدی نخستین کسی بود که به دستور رضاخان به درجه سپهبدی رسید. وقتی به مأموریت لرستان رفت، دست به قتل عام معترضان زد و خشن ترین رفتارها را به کار گرفت. رضاخان به پاس خدمات امیراحمدی، عالیترین نشــــان نظامی آن زمان را به او داد. فردی که مورد نظر و حمایت پهلوی اول بود، به دلیل خشونت و بیرحمیاش نزد مردم به قصاب لرستان یا احمدقصاب معروف شد. لر باغیرت تاریخ بخون ببین با اجدادت چه کردن. هر کس که مغازه مردم و بانک و مسجد و ماشین آتش نشانی رو آتیش میزنه مادرش به عزاش بشینه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز