2777
2789
اون تاپیکت که اون کاربر ممدقلی رو معرفی کردی خودتم تاپیکو بستی که😂😂😂

ممدقولیو معرفی نکردم که😐

با ممدقولی یه کاربرو لو دادیم طرف زد قفل کرد منظور با اون بود

@زن_ممدقولی ببین چی میگه😐😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آها آخه گفتی تاپیکو قفل می‌کنه خودتم تاپیکتو قفل کردی🥲😅😅😅

نه کلا متوجه نشدی بیخیال😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

اون تاپیکت که اون کاربر ممدقلی رو معرفی کردی خودتم تاپیکو بستی که😂😂😂

اولا ممدقولی😵دومام جانم🤔🤔چیشد کی مرده

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اولا ممدقولی😵دومام جانم🤔🤔چیشد کی مرده

زن ممد☹️😂

هیچی کوآمی اومده به قفل کردن تاپیک من ایراد میگیره😂

ممدقولیو معرفی نکردم که😐با ممدقولی یه کاربرو لو دادیم طرف زد قفل کرد منظور با اون بود@زن_ممدقولی ب ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تا یه چیزی به کاربریم نبستن برم تاپیک رو پاک کنم توهم بپاک😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

زن ممد☹️😂هیچی کوآمی اومده به قفل کردن تاپیک من ایراد میگیره😂

😂😂😂

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تا یه چیزی به کاربریم نبستن برم تاپیک رو پاک کنم توهم بپاک ...

باشه😂 سوتفاهم شد بین همه