2777
2789
عنوان

بچه ها چه وردی بخونم پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 49 پست
قبلا رابطه شکست خورده داشتم دقیق با همین فداکاریا مهربونیا کذشت کردنا از دست خودم حرص میخورم که بیش ...

وقتی یه بار شکست خوردی، دوباره نباید یه رابطه ی دیگه رو شروع میکردی، خوب بیشتر آسیب میبینی، میزاشتی سوگ اون تموم شه بعد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یه بار شکست خوردی، دوباره نباید یه رابطه ی دیگه رو شروع میکردی، خوب بیشتر آسیب میبینی، میزاشتی ...

سه سال گذشته بود ازش 

منم نمیخاستم وارد رابطه بشم همچنان به اسرار دوستم در حد اشنایی گفتیم حرف بزنیم و دیگه وابستگی و .. باعث شد وارد رابطه بشیم 

خوبه خودشم شکست عاطفی تجربه کرده یبار ولی باز اینکارو میکنه نمیفهمم چرا!

زندگی پر حیاهوی پوچ

سه سال گذشته بود ازش منم نمیخاستم وارد رابطه بشم همچنان به اسرار دوستم در حد اشنایی گفتیم حرف بزنیم ...

آها، ولی من بار اولم بود،به خودش هم گفتم، هرگز هم بهش دروغ نگفتم، ولی بد قضاوت کرد، خیلی روزای بدی رو گزروندم. هیچ وقت هم درک نکرد، یاد سریال زخم کاری افتادم، سیما قبل اینکه حرف بزنه، مالک کشتش، فرصت حرف زدن رو ازش گرف خیانت هم نکرده بود طفلک🤐

آها، ولی من بار اولم بود،به خودش هم گفتم، هرگز هم بهش دروغ نگفتم، ولی بد قضاوت کرد، خیلی روزای بدی ر ...

چی بگم والا

منکه دلم خیلی ازش شکسته ناحقی کرد نامردی کرد جواب خوبیام بهش این نبود و نیست خیلی جدی قراره باهاش برخورد کنم اگه پیداش شد

زندگی پر حیاهوی پوچ