2777
2789
عنوان

بچه ها چه وردی بخونم پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون همینن غصه نخور آجی موقع بدبختی که شد یادت میوفته پیام میده

جیگرم میسوزه قلبم درد میکنه 

من تو چه بد بختی هایی کنارش موندم کجاها کمکش کردم 

بخاطر چی بخاطر کی اینجوری میکنه

چند وقته همش بلا سرش میاد تصادف کلاهبرداری و از منم که سرد شده 

از هرکییی از هرچی میپرسم میگن دعا زدن برای این که از تو سرد شده وضعیت مالیشم خوب نیست از دست میده همه چیزو همه کسو دلسرد شده

اصلا نمیدونم چیکار کنم دیگ منکه اعتقاد نداشتم ب این چیزا یجوری شدم خودمم نمیدونم چه مرگمونه

طرف نمیزاشت من خم بشم خودش مینشست کفشمو پام میکرد 

بخاطر من ۲ ساعت زیر بارون با موتور میومد تو روی همه خانوادش وایساد چند هفته خونه نرفت یه ساعت ازم بیخبر نمیموند الان چش شده واقعا دارم میترسم دیگ 

زندگی پر حیاهوی پوچ

جیگرم میسوزه قلبم درد میکنه من تو چه بد بختی هایی کنارش موندم کجاها کمکش کردم بخاطر چی بخاطر کی اینج ...

می‌فهمم چقدر برات سخته، مخصوصاً وقتی این همه محبت و فداکاری کردی و حالا این اتفاق‌ها افتاده. ولی بدون که تو تنها نیستی. گاهی توی زندگی یه دوره‌هایی میاد که آدم حس می‌کنه همه‌چیز داره از دست میره، ولی اینا می‌گذرن. شاید دلایلی پشت این تغییرات باشه که هنوز نمی‌دونی، شاید هم فقط یه دوره سخت باشه که باید رد بشه. به خودت فرصت بده، بهش فرصت بده. یه ذره فاصله بگیر، ولی نه با ناراحتی، بلکه با آرامش. اگه قرار باشه، اون آدمی که اینقدر دوستت داشت برمی‌گرده، و اگه نه، بدون که ارزش واقعی تو هیچ‌وقت کم نمیشه. فقط صبور باش و یادت نره که تو هم باید برای خودت و آرامشت ارزش قائل بشی.❤️🥲🌸🫂

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

طرفمو میگم، سایه مو با تیر میزنه، بعد پیام بده

آهان😂😂

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

می‌فهمم چقدر برات سخته، مخصوصاً وقتی این همه محبت و فداکاری کردی و حالا این اتفاق‌ها افتاده. ولی بدو ...

قبلا رابطه شکست خورده داشتم دقیق با همین فداکاریا مهربونیا کذشت کردنا از دست خودم حرص میخورم که بیش از حد مهربونم از دست خودم عصبیم که زود بخشیدم و گذشتم نمیدونم چی بگم دیگه چطور بیان کنم فقط قلبم درد میکنه❤️‍🩹

زندگی پر حیاهوی پوچ

قبلا رابطه شکست خورده داشتم دقیق با همین فداکاریا مهربونیا کذشت کردنا از دست خودم حرص میخورم که بیش ...

عزیزمممم🥺🫂 اینکه آدم بارها همه‌چیز رو از ته دل بده و بعد اینجوری اذیت بشه، خیلی سخته. ولی مهربونی و فداکاری تو ضعف نیست، این که تو تونستی با این همه عشق رفتار کنی، نشونه قدرتته، نه اشتباه بودنِ تو. این که بقیه قدرشو ندونستن، مشکل اوناست نه تو. می‌دونم الان دلت گرفته، اما یه نفس عمیق بکش، یه کم به خودت زمان بده. همه‌ی این دردها یه روزی کم‌رنگ میشه، فقط نذار این تجربه‌ها مهربونی و اصالتت رو ازت بگیره. تو لایق اینی که یه روز یه نفر درست و واقعی دوستت داشته باشه، همون‌طور که تو بلد بودی دوست داشته باشی.🫂🩵

شاید دعا گرفتن، معلوم نی، خاک بر سر اونایی که دعا میگیرن، هرچند من اعتقادی ندارم

عزیزم منظورت با کاربر بالاییه؟

منم اعصابم خورد شده، نه تموم میشه، نه درست، دیشب دعا کردم لااقل زن بگیره راحت شم، کم عذاب نکشیدم بسم ...

چرا همچین دعایی کردی!!

لااقل دعا میکردی سر به راه شه

عزیزمممم🥺🫂 اینکه آدم بارها همه‌چیز رو از ته دل بده و بعد اینجوری اذیت بشه، خیلی سخته. ولی مهربونی ...

قربونت برم مرسی از حرفای قشنگی که گفتی امیدوارم همینطور باشه امیدوارم هممون با همونی که واقعی و از ته دله خوشبخت باشیم و طعم واقعی دوست داشتنو دوست داشته شدن رو بچشیم🥲❤️‍🩹

زندگی پر حیاهوی پوچ