_شارمین_ مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 عنوان بچه ها چه وردی بخونم پیام بده | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 49 پست چی بخونم؟ چی بخونم دعایی چیزی بلدید بگید من نمیتونم دیگههه😭😭😭😭 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂 1404/01/02 | 23:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 درکت میکنمولی یکم خودتو دوس داشته باش همین 🥹🩵 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
fatemeh_ian عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2478 اهمیت نده بخواد خودش پیام میده خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 اهمیت نده بخواد خودش پیام میده درستشم همینه..ممنون باشه🩵🌸 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
mmahssssaa عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2836 تو هم نمیتونی؟ پیام بدی؟ نه نمیتونمنزدیکش بشم...چن بار اومدهولی من جوابشو ندادم ⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..
hamunam عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 743 دو روزه هیچ خبری ازم نگرفته عین خیالش نیستانگار وجود ندارمدقیق روز عید رید به حالم زندگی پر حیاهوی پوچ
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 دو روزه هیچ خبری ازم نگرفته عین خیالش نیستانگار وجود ندارمدقیق روز عید رید به حالم 💔نامرد میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 بمیرم برات سیسی خودت پیام بده 🥲 غرورم اجازه نمیده🥲 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 باز خوبه خوابشو میبینی کاش نمیدیدم اعصابم بهم ریخته چند روزه میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
hamunam عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 743 💔نامرد واقعا نامرده بخاطر ی دختره خراب رید تو حال من نامرد دوساله باهاتم اون خراب کیه اخه بخاطرش منو ناراحت میکنی حس میکنم داره خیانت میکنه🥲💔 زندگی پر حیاهوی پوچ
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 چاره ای هم هست؟ ، باید بسازی. نیست خواهرآره باید بسازم🥲💔 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 واقعا نامرده بخاطر ی دختره خراب رید تو حال من نامرد دوساله باهاتم اون خراب کیه اخه بخاطرش منو ناراحت ... همشون همینن غصه نخور آجی موقع بدبختی که شد یادت میوفته پیام میده میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂