من بدبخت ی نیسان شوهرم خریده بنام من هیچییییی ب اسمم میست اصلا نداریم ک باشه ن طلایی دارم ن حسابم از یک میلیون بیشتر ب خودش دیده ن خونه ای ب اسممه این نیسان خاک تو سر ب اسمم خریده حالا من دهک 10شدم چقدر مسخرس بخدا من راضی نیستم میبینی مردم زنو شوهر جدا کار میکنن ماشین میلیاردی و خونه دارن چقدر حساباشون کار میکنه هنوز یارانه میگیرنو کالا برگ اونوقت من بدبخت دهک 10شدم حالام میخوان یارانمو قطع کنن بخدا راضی نیستم این حق منه ک کالابرگ ندادنم من راضی نیستمممم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.
گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
پس تو هم مثل منی ک چیزی ب اسمت نیستو دهک 10شدی البته ب غیر اون میسان
البته به گردش حساب و دارایی خانواده هم هست دیگه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/