2777
2789
عنوان

دهک چندین

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 44 پست
خودتم یعنی حقوق میگیری؟حقوق شوهرت چنده

نه خودم خانه دارم.اگه به مدت شش ماه فقط از کارت سرپرست خانوار استفاده بشه دهک اون خانواده میاد پایین.یعنی از کارت بقیه اعضای خانواده استفاده نشه.

واقعا؟هیچی ندارین ن ماشین ن خونه؟حقوق شوهرت چنده؟چند یارانت میدن؟

مجردم

تا وقتی بابام بود ۳۰۰ یارانه میدادن چون زمین کشاورزی و ماشین ب اسمش بود

ماشین داریم فعلا ب اسم بابامه انحصار وراثت نکردیم 

زمین هم مامانم داره قولنامه اس دولت خبر نداره 

یارانه ۴۰۰ میگیریم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجردمتا وقتی بابام بود ۳۰۰ یارانه میدادن چون زمین کشاورزی و ماشین ب اسمش بودماشین داریم فعلا ب اسم ب ...

ماشینش پدر خدا بیامرزت چی بود

حقوق چند میگیرین 

من تاحالا دهک یک ندیده بودم 

ماشینش پدر خدا بیامرزت چی بودحقوق چند میگیرین من تاحالا دهک یک ندیده بودم

نیسان بود

مامانم تازگی ۳۵۰۰ میگیره از حقوق بابام

منم ۲۵۰۰ دانشجومعلمم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
برادرتون چیشدن خدا بیامرز شدن؟حمد خوندم

غرق شد🥲

ممنونم لطف کردین منم برای امواتتون میخونم

یارانه میگیری؟کالا برگ دادنت؟چی ب اسمته

خیر

هیچی والا😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پس تو هم مثل منی ک چیزی ب اسمت نیستو دهک 10شدی البته ب غیر اون میسان

البته به گردش حساب و دارایی خانواده هم هست دیگه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/