2777
2789
عنوان

حالم از خواهرم بهم میخوره

1100 بازدید | 59 پست

برامم مهم نیست اینجا بخونه .با یه آشغال عوضی لمپن تو رابطه بود که خودش و خانوادمونو بشدت اذیت کرد .هی دعوا میکردن و بعدش آشتی .بار آخر خیلی بد دعواشون شد تا حدی که یارو رفت دم خونه پدر مادرم آبروریزی و حتی دم عروسی من تهدید کرد که می‌ره به پدر شوهرم میگه که ما بهش بدهکاریم (یه انگشتر واسه خواهرم خریده بود و اونو پس میخواست)آخر سر مجبور شدم به اندازه پول انگشتر واسش پول بزنم و ازش کاغذ بگیرم که بدهی بهش نداریم و اونم دیگه حق مزاحمت نداره . سر این ماجرا با شوهرم دعوای شدیدی کردم دم عروسی به حدی که از ماشین وسط خیابون انداختم بیرون و... حالا امشب فهمیدم باز با اون آشغال حروم.زاده آشتی کرده ولی از ترسش به من نگفت . خواهرم نزدیک ۴۰ سالشه و بچه نیست 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

من می‌خوام باهاش کات کنم . باورم نمیشه همه اوت تحقیرها و حرفای زشت رو فراموش کرده و دوباره رفته با یارو .یارو به همه مون گفته بود ج.ده

ای بابا خواهرت اسکله ها خدا آرامش بده ب زندگیت از ته قلبم گفتم

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙂اعصابم بهم ریخت

نمیدونی چجوری دارم می‌سوزم .تو اوج هزینه های عروسی مجبور شدم پول بریزم به کارت اون حرومزاده جای انگشتر

درسته که خواهرت داره اشتباه می کنه ولی شوهر تو هم دست کمی از دوس پسر اون نداره! وسط خیابون از ماشین ...

فکر نمیکنم عادیه .من دعواهامو کردم مشکلاتمم حل کردم .

شوهرت چرا باهات دعوا کرد وا

مفصله ، فکر کرد من با یارو صنمی دارم که رفتم یواشکی دیدنش و براش پول زدم که حق السکوت باشه

تنها راه از ابجیت دور باش کاری به کاراش نداشته باش که تو هم با خودش غرق میکنه

می‌خوام بهش بگم یا من یا اون حرومزاده 

مفصله ، فکر کرد من با یارو صنمی دارم که رفتم یواشکی دیدنش و براش پول زدم که حق السکوت باشه

ای واااای پشمااام مثه فیلما شد

کارماشو خواهرت پس میده عزیزم امیدوارم خوشبخت بشی و شوهرتم به حقیقت پی ببره

ای واااای پشمااام مثه فیلما شدکارماشو خواهرت پس میده عزیزم امیدوارم خوشبخت بشی و شوهرتم به حقیقت پی ...

برای شوهرم توضیح دادم ولی خواهرم ایشالا خیر نبینه