2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در چه حد حقوق میخواید

اگه به کم راضی میشید ادیتوری بعضی وقتا خوب در میاره

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

برق کشی ماشین انجام بده اگ بلدی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

انلاین شاپ خیلییی پر درامد و خوبه

اگرم زبانت خوبه زبان تدریس کن

منم دانشجو هستم و به صورت انلاین توی یه موسسه کلاس زبان میزارم و تدریس میکنم. کودکان هم هست سخت نیست خیلی

انلاین شاپ خیلییی پر درامد و خوبهاگرم زبانت خوبه زبان تدریس کنمنم دانشجو هستم و به صورت انلاین توی ی ...

ببخشید مثلا چه جنسی بفروشیم بیشتر درآمد داره؟

خیلی بهش فکر کردما میترسم کسی بهم اعتماد نکنه خرید کنه🤧

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

ببخشید مثلا چه جنسی بفروشیم بیشتر درآمد داره؟خیلی بهش فکر کردما میترسم کسی بهم اعتماد نکنه خرید کنه� ...

خب سخته راستش من خودم یه انلاین شاپ زدم یک نفرم پیام نداد توی چندماه. حتی پیام نداد یکی قیمت بپرسه. هیییچ

و خب واقعا من قبلش فکر میکردم کمه کم هرماه یه فروشی داشته باشم نه اینکه کسی حتی پیام نده یه سوال هم بپرسه. ولی اینو بگم که من ادامه ندادم و اهمیت ندادم. اگر اهمیت بدی و تلاش کنی. محتوای خوب بسازی و بری اکسپلور و سعی کنی خودتو نشون بدی توی پیجت(ظاهرتو)  قطعا اعتماد میکنن

خب سخته راستش من خودم یه انلاین شاپ زدم یک نفرم پیام نداد توی چندماه. حتی پیام نداد یکی قیمت بپرسه. ...

لطف کردین توضیح دادین

ممنونم💕❤️