2777
2789
عنوان

خونه بخرم یا همچنان مستاجر باشیم

2688 بازدید | 47 پست

من و همسرم وکیلیم

هر دو خونه داشتیم من بعد ازدواج یه خونه ۹۰ متری خریدم توی تهران

همسرمم قبل ازدواج خونه داشت

تصمیم داشتیم کارمون رو توسعه بدیم و دفترهامون رو بزرگ کنیم خونه‌‌ی همسرم رو فروختیم 

و رفتیم خونه اجاره کردیم

(همسرم دوست نداره توی خونه‌ی من بریم و راضی نیست.)

امسال اجاره رو کرده ماهی سی میلیون

خونه‌ی خوبیه و الان راحتیم

ولی من میگم می‌تونیم یه خونه‌ی کوچیک‌تر فعلا بگیریم تا بعدا که دستمون باز شد بزرگتر بگیریم

ولی همسرم میگه فعلا مستاجر باشیم

راستش دوست دارم خونه برای خودم باشه…

ولی نمیدونم چرا همسرم راضی نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین که خونه شما رو‌نفروخته خوبه

شما بگید من اذیتم  

تا یکسال دیگه تلاش کنه به خونه خریدن

ما بعد از مدت مدیدی امیدواری دچار فروپاشی شدیم، ما مرگ را بهتر از خدا میدانیم؛) #درحال_تمرین_تنهایی_ابدی

همین که خونه شما رو‌نفروخته خوبهشما بگید من اذیتم تا یکسال دیگه تلاش کنه به خونه خریدن

نه حتی پیشنهادش رو هم نداد کلا با درآمد من و چیزهایی که برای منه کاری نداره

ولی انقدر خونه سال به سال گرون میشه اصلا نمیشه پیشرفت کرد 

ما فکر می‌کردیم بتونیم بعد یکسال همون خونه‌ی قبلی بهترش رو بخریم ولی نشد

هرجور صلاح میدونید. اگر اجاره براتون سنگیننیست یکم بمونید شاید همسرت تصمیم داره پولاشو جمع کنه خونه ...

از اول قصدمون‌ همین بود

ولی روز به روز داره میره بالا قیمت‌ها 

به طرز وحشتناک و عجیبی

هرچه زودتر اقدام کنید برای خرید خونه

حتی اگر شرایط خونه ای که میخرید ایده ال نباشه هم مهم نیست

چون ارتقای خونه راحته نسبتا

اولین خونه خریدش سخته

پس اندازتون رو بیارید وسط، وام بگیرید، حتی شده شما خونه خودتون رو بفروشید و در عوضش خونه جدید رو به اسم خودتون بزنید 

هرچه زودتر اقدام کنید برای خرید خونهحتی اگر شرایط خونه ای که میخرید ایده ال نباشه هم مهم نیستچون ارت ...

من پیشنهاد دادم که محل کار خودم رو بفروشم و موقتا برم پیش همسرم

نمیدونم درسته یا نه اینکار

ولی پول خونه‌ی من رو به هیچ عنوان قبول نمی‌کنه

نه حتی پیشنهادش رو هم نداد کلا با درآمد من و چیزهایی که برای منه کاری ندارهولی انقدر خونه سال به سال ...

چرا؟ متوجه نمیشم وقتی هردو دارید کار میکتید برای تامین رفاه و اسایش بیشتر چرا نباید روی درامد شما حساب بشه

قرار نیس خرج غریبه ها بکنید که

من و همسرم هر دو کار میکنیم

اتفاقا همسرم همکار شما هستن

کلا پول من و تو نداربم، هرچی درمیاریم میذاریم وسط و باهم براش برنامه ریزی میکنیم، اینجوری خیلی سریعتر و بهتر خم پیشرفت میکنیم 

شما این همه داری زحمت میکشی، اگه این مدلی رفتار کنید نتیجه زحماتتون رو بیشتر توی زندگی میبینید و پیشرفت حاصل از تلاشتون هم بیشتر و ملموس تر میشه

چرا؟ متوجه نمیشم وقتی هردو دارید کار میکتید برای تامین رفاه و اسایش بیشتر چرا نباید روی درامد شما حس ...

من مشکلی نداشتم از اول 

اما از همون روز اول گفت درآمدت برای خودته‌ نه من

من خودم انقدری درآمد دارم که بتونم یک زندگی با رفاه رو فراهم کنم

ولی اگر جایی لازم داشته باشه چشم بسته کمکش می‌کنم

از اول قصدمون‌ همین بودولی روز به روز داره میره بالا قیمت‌ها به طرز وحشتناک و عجیبی

یعنی الان خونه دارید و دارید اجاره میدید؟خونه مال شماست؟

خونه خودتونو بدید اجاره و پولشو بگیرید بدید واسه اجاره خونه خودتون