2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم

167 بازدید | 13 پست

خونه ی خانواده مادریم (عموی مادرم)رفتیم مهمانی .الان بار ششمی هست که خونشون رفتیم از نامزدی تا الان که ۳ ساله عروسی کردیم‌ ‌. پسرهای عموی مامانم اصلا با همسرم صحبت نمیکنن! همسرم یک فرد خیلی درست و همه براش احترام قائلم د محبوب همست و وضع مالی عالی داره . اما وقتی وارد خونه ی این خانواده میشیم بچه هاش هم تقریبا همسن شوهرم هستن اما اصلا یک کلمه باهاش حرف نمیزنن . تو مهمانی خودشون جمع میشن یه ردیف میشینن و با داماد شون حرف میزنن! واقعا بی احترامی به این حد ندیدم! نظر شما چیه؟؟دلیل این رفتارشون چیه؟اولین بار که خونشون با همسرم د پدرومادر دعوت شدیم رفتیم یه کوچولو بهتر بودن اما از یه جایی دیگه دیدم رفتارشون عجیبه!نظرتون چیه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما نرین حتی اگه دعوت کردن بهونه بیارید بزارید پدر و مادرتون تنها برن اونا از ی جایی سوختن حتما

صد درصد ...اصلا نه حرفی نه صحبتی!!! تعجب کردم اصلا!! اصلا انتظار چنین رفتاری ازشون نداشتم!!!فقط یه سلام علیک و خداحافظی!!

نکته ی مهمش اینجاست که عموی مادرم دعوت می‌کرد و ماهم میرفتیم. من و همسرم به شدت آدمای آبروخواه و دعوتی هستیم اصلاااا و ابدا بدون دعوت جایی نمیریم!دیگه از این به بعد پاشونو اونجا نمیزاریم . وقتی جایی هستش که اعضای اون خونه احترام قائل نیستن و یه حرف خشک و خالی هم نمیزنن ما چکار داریم باهاشون. حتما یه بهانه جور میکنیم که دیگه اصلا نریم