منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بار واسه اینکه گفتم ناهار چی داریم یه روز تعلیق شدم😂
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
صبح نبودی یکی تو یه تاپیک منو استارتر و بقیه رو تکه تکه کرد چون استارتر ناهار دعوت بود و ما گفتیم زود برو کمک مامانت
متهم شدیم ب حرمت شکنی
بحث شد گفتن روزه نمیگیرید حرمت نگه دارید کلا تاپیک درباره ناهار بود هر وقت من رفتم تو تاپیک روزه دارا اظهار نظر کردم اونا هم حق دارن بیان تو تاپیکای غذا و ناهار
موندم اسم غذا چی داره که حرمت روزه از نظرشون از بین میره😂
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
وا خیلی مسخره عکس نذاشتی اسم هم مگ تعلیقی دارهفقط دنبال بهونه هستن
دقیقا🤦🏻♀️
نه هیچ عکسی نذاشتم