2777
2789
عنوان

کارت ایثارگری

154 بازدید | 13 پست

سلام من میخواستم بپرسم بابام به مدت 4 ماه تو زابل خدمت اموزشی بوده دوره جنگ تحمیلی ولی چون فرزند اول بوده معافش کردن هنگام اعزام معاف شده حالا بهش کارت تعلق میگیره یا نه؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر نکنم  تعلق بگیره اگه میگرفت ک همون جا میومد جلو درتون کارت ایثار گرانش پدر شکهرمن ایثارگر جانبازه دوسال  اونجا بوده  میگن تعلق نمیگیره 

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بالای ۶ماه باید باشه بعدم باید خدمت رفته باشی ن اموزشی بعدم ب معافبت تعلق نمیگیره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دیگه به دلیل فوت پدرشون فرزند اول بودن معاف شده بازم تعلق نمیگیره

ن پرسیدم معافیت تعلق نمیگیره

عزیزم پدر شما اصلا تو جنگ حضور نداشته

خودشم برای ایثارگری باید ۶ ماه به طور داوطلبانه در جبهه حضور پیدا کرد 

نه دیگه تعلق نمی گیره

پدرم نظامی ازش پرسیدم میگ نه تعلق نمیگیره

کارت ایثارگری فقط ب کسانی تعلق میگیره خدمت اموزشی رفته باشن و حتما بالای ۶ ماه بوده باشن

عزیزم پدر شما اصلا تو جنگ حضور نداشتهخودشم برای ایثارگری باید ۶ ماه به طور داوطلبانه در جبهه حضور پی ...

اره درسته پدرشوهر من ۲سال و ۷ماه داوطلبانه رفت جنگ پاش ترکش خورد ژسه خورده  کمرش کارت قرمز داره اعصاب و روان داره  ۳۵درصد ب زور براش زدن بعد کسی ک سربازی رفته خدمتم نرفته اخه کارت ایثارگر  بدن ب هیچ عنوان