2777
2789

خودم چند وقتی دنبال یک روش بودم که چجوری شروع کنیم کتاب زبان اصلی خوندن تا واقعا زبان تقویت بشه 

یکم سرچ کردم و رسیدم به این : 

کتابی که واقعا بهش علاقه دارید انتخاب کنید 

برید یوتیوب به انگلیسی فایل صوتی کتابی که میخواید رو با لحجه مورد نظرتون سرچ کنید( و زیرنویس فارسیش رو بیارید تا همزمان ی جورایی ترجمه هم بشه براتون اگر چیزیشو متوجه نشدید😂😬 . بار اول کتاب رو همراه با صوتش بخونید ... اینجوری تلفظ کلمات هم یاد میگیرید... حین خوندن و شنیدن فایل کلماتی که بلد نیستید هایلایت کنید و بعد از تموم کردن کتاب معنیش رو از همون کلیپ یا دیکشنری در بیارید... بار دوم خودتون بدون صوتش بخونید و به کلماتی که بلد نبودید و تازه دارید یاد میگیرید دقت کنید 💕 امیدوارم براتون مفید باشه🫂

-هر کتاب زبان اصلی خوندم حتما بدون شک محتوای چیز داشت🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

-هر کتاب زبان اصلی خوندم حتما بدون شک محتوای چیز داشت🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

من خودم هری پاتر گرفتم بخونم 

فیلمشو دیدم در کل فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه 

ی چیز فانتزی طور یا تینیجری انتخاب کن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

من خودم هری پاتر گرفتم بخونم فیلمشو دیدم در کل فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه ی چیز فانتزی طور یا تینی ...

-مثلا دارم زبانمو تقویت میکنم با خوندن کتاب🫂🤣😭

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

خب اصل داستانم چیز داره دیگ 😔🤣

-چرا هرچیو شروع میکنم باید داستان داشته باشه 😭🤣

-مثلا دارم زبانمو تقویت میکنم با خوندن کتاب🫂🤣😭

من با اهنگ و سریال این مشکلو دارم 

با ی ذوقی میرم متن اهنگه رو بخونم میبینم ای داد بیداد 😂😂😂 بیشتر اطلاعات دیگم رفته بالا تا زبان 

سبک فانتزی و تینیجری بخون ولی وایبت >>منو یاد یکی میندازه که خیلی برام عزیزه 🥲

- سعیمو میکنم محتوای +۵ پیدا کنم😮‍💨

الهیییییییییی😭🌝✨