2777
2789

نظرتون در مورد همچین مردی که میگم چیه ؟

۴۰ سالشه 

سربازی نرفته

دیپلم داره

از ۱۶ سالگی تو کارخونه ها کار کرده

۳۰ سالگی زن گرفته ولی موقع زن گرفتن یه قرون نداشت و همه چی رو در حد زیر خط فقر انجام داد . خونه ۳۰ متری . لباس عروس کهنه .....

اخلاقش هم از همون اول عصبی و پرخاشگر و خودشیفته بود

سال اول زندگی رفت درخواست طلاق داد و سه چهار ماه زندگیو ترک کرد و برگشت

کتک زده . چاقو زیر گلوم گذاشته . تهدید به تجاوز کرده . از خونه پرت کرده بیرون . خانواده اش هم مثل خودشن و حمایتش میکنن و نمیشد حتی شکایتشو پیش خانوادش کرد

الانم ۱۳ ساله گذاشته و از من که زنشم یه ادمی ساخته که فقط باید خدا برام معجزه کنه تا خوب بشم

افسرده ام . عصبیم . داغونم . از فشار اعصاب و ناراحتی دست و پاهام لمس میشه . سرم سوزن سوزن میشه

حس نا امیدی و غم و اندوه دارم

ماشین نداریم . 

خونه ای هم که بعد از ۲۵ سال کار کردنش الان داره یه زیر زمین اجاره ایه ! 

خورد و خوراکمونم در حدی که گشنه نمونیم

خرید و ارایشگاه و اینا هم ندارم

لباس هم در حدی میخره که لخت نمونیم....

رابطه جنسی هم نداریم و اصلا اونقدری منو دوست نداره که حتی بخواد بغلم کنه . نازم کنه . و اینا برام شده حسرت ‌. رابطه جنسی سالی سه چهار بار اونم دیگه چی بشه .....

حرف هم نمیشه باهاش زد . روزی چند بار بحث میکنه باهام . یا جوری رفتار میکنه و کاری میکنه که من جیغم دربیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چی بگیم  نصف اینایی که گفتی ب خاطر فشار اقتصادیه که شوهرت خل شده      خدا کمک کنه ب همه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

دیگه گفتنی هارو خودت گفتی که ، ما چی بگیم وقتی همه چی واضحه

بگید بهم . میخوام از زبون بقیه بشنوم چقدر شوهرم داغونه . تا یه ذره شک و دودلی ک برای کراهت از طلاق دارم تو قلبم از بین بره 

سوالم اینه چطور تا الان زنده موندی؟بعدشم چطور تجاوز میکنه وقتی شوهرته

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍