2777
2789

احساس میکنم خیلی خیلی بهتر از اون زمانی هستش که مهریه داشتم و همسرم مدام تهدید به طلاق و جدایی می‌کرد به خاطر مهریه مجبور بودم بجنگم دعوا کنم ولی از وقتی گرفتم دیگه خیالم راحته چیزی برای جنگیدن ندارم یا میزارم میرم یهو یا میگم برو جونت در بیاد طلاقمو بده خیلی خیلی راحت تر از اون زمانی هستم که مهریه داشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب که شوهرت مهریه تو داده آخه اکثر مردا مهریه نمیدن

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

هم زنشی هم مهریه گرفتی؟

مهدیه عندالمطالبه ست حق زنه هر وقت زن بخواد میتونه بگیرتش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
حقشه ،حق همه ی خانماست که تو زندگی مشترک مهریه شونو بهشون بدن

وقتی مهرتو بگیری کمتر اذیتت میکنن البته زندگی با زندگی فرق داره آدما فرق دارند باید شرایط رو بسنجی هر کسی بر حسب آدمش رفتار کنه

من‌ملک گرفتم

کاش منم روم میشد میگرفتم

آخرش یا طلاق میگیریم و بزور یه ذره یه ذره میدن یا می‌میریم یه ذره شم نمی‌بینیم....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️