2777
2789

ببنید من یک قسم خورده ام که قرآن حفظ بشم چون مشکلم حل شد 

و شرایط الآنم این طوریه ... که سرپرست نداریم خونه از خودمون نداریم با سه تا بچه پیش مامانمون هستیم خوب. بعد موسسات هم هستن خوابگاه دارن یک ساله آموزش میدن حافظ میشن مدرک هم میدن اما میگن مدرک سازمان تبلیغات معتبر تره هزینه دو میلیون خورده. و کلاس های مجازی هم هستش اونام باز هزینه میخواد زیر یک میلیون . 

میگن باید کتاب عثمان طه داشته باشی که بدون تفسیر باشه و .... خوب من کتاب قرآن عادی داریم ....

من که اصلا هزینه پرداخت هیچ ندارم  چیکار کنیم به نظرتون؟؟؟ 

خواهش میکنم  فقط راه کار بدید همین چون باید انجام بدم 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

قرآن رو باز کن‌جلوت و حفظ کن

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یوتیوب مشکل گشای هر چیزی

ابن یک راهکار...

راه دوم اگه میخوای حتما اون کلاس رو بری، فعلا از روی یوتیوب ببین تا جلو بیوفتی و به اصطلاح سطحت بره بالا، کم کم پول جمع کن و بعد برو. اگه توی سطح خوبی باشی آموزشت سریعتر میشه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

قرآن رو باز کن‌جلوت و حفظ کن

بنظرت کتاب عثمان طه بخرم یا قرآن معمولی خودمون؟؟؟ گفتن بدون تفسیر باشه خب .

بعد تفسیرش هم جدا باید یاد بگیری و....

بنظرت تو خونه حفظ کنم یا هزینه کلاس بدم 

آخه میترسممممممممم میخام واقعا حفظ کنم یعنی استاد ها چجوری درس میدن

نه تو رو خدا، خودش شعورش نمیکشید😐حفظ راه داره و روش داره... یکسری راهکار داره

اره خوب منم میترسمممممم راه کار داره منم نمی‌دونم چی به چین خوب

یوتیوب مشکل گشای هر چیزیابن یک راهکار...راه دوم اگه میخوای حتما اون کلاس رو بری، فعلا از روی یوتیوب ...

ارههههه صبر کن بزنم یو تیوب 

یوتیوب مشکل گشای هر چیزیابن یک راهکار...راه دوم اگه میخوای حتما اون کلاس رو بری، فعلا از روی یوتیوب ...

یعنی اول خودم تکرار و تکرار کنم بعد اوضاع خوب شد برم کلاس؟؟؟♥️♥️♥️وای مرسی گفتی

ارههههه صبر کن بزنم یو تیوب

بزن حفظ قرآن در خانه من الآن زدم چیزای خوبی آورد

یک دورهٔ وی‌آی‌پی میاد یک خانم چادریه من یکم از اون رو دیدم خوب بود

یعنی اول خودم تکرار و تکرار کنم بعد اوضاع خوب شد برم کلاس؟؟؟♥️♥️♥️وای مرسی گفتی

آره

فیلم‌ها رو ببین و فکر کن کلاس درسه... کارایی که اونا میکنن رو انجام بده. سعی کن خود خوان یاد بگیری و بعد که خوب شدی برو کلاس و مثلا که عاح آره من نابغه‌ام از شکم مامانم در اومدم حفظ بودم😂 شوخی میکنم. وقتی بری و بلد باشی هم بهت امیدوار میشن هم سریعتر آموزشت میدن